С тези 6 тайни ще успеете да омаете всеки мъж. Ето какво трябва да се направи, за да го впечатлите

0
366

Наивно е да предполагате, че може да накарате един мъж да се привърже към вас, само като задоволявате сексуалните му желания. Мъжете не се нуждаят само от секс, както изглежда на пръв поглед. Те са сложни създания и съществуват редица начини да запалите интереса им. В никакъв случай не трябва да се позиционирате само като сексуален обект. Трябва да сте наясно кои точно бутончета да натиснете. Всяко момиче иска да има до себе си мъж, който да я поставя над всичко и винаги да разчита на вниманието му. Не ви трябва мъж, който да е обсебен от вас, но в същото време не се нуждаете и от човек, на когото сте безразлична. Трябва ви партньор, който да ви цени и да не гледа на отношенията ви като на задължение. Как да постигнете всички тези неща? Това зависи и от самия мъж. Все пак има някои неща, които можете да направите, за да привлечете и задържите вниманието му. Съществуват няколко тайни, които ще ви помогнат да се превърнете в центъра на вселената му.

1. Не се разкривайте напълно на първата ви среща
Разбира се, че не е нужно да му давате всичко на момента, още повече ако искате да положи още малко усилия, за да ви спечели. Бъдете загадката, която трябва да разгадае! Станете лабиринта, през който трябва да премине. Открийте само малка част от себе си, колкото да възбудите интереса му. С всяка следваща среща му разкривайте нови неща. Нека да има причина да се вижда с вас отново и отново.
2. Позволете му да се разкрие
Направете всичко възможно, за да може да ви се доверява. Покажете му, че може да разчита на вас, ако има нужда да поговори с някого. Позволете му да ви покаже истинското си аз. Направете така, че когато е до вас, да се чувства комфортно и в безопасност.Мъжете полудяват по тези 7 части на женското тяло. Вие сетихте ли се за всички тях?Много жени прибягват до пластична хирургия, за да се харесат на мъжете. През 2009 г. Соланж Магнано,…Jul 18 2018vsyakajena.com

3. Накарайте го да ви търси
Всички мъже харесват тръпката от преследването. Когато е с вас, той трябва да чувства, че е нужно да ви преследва. Той трябва да чувства, че е длъжен да ви спечели. Ако нещата се случват прекалено лесно, той просто ще изгуби интерес и ще му стане скучно.
4. Направете срещите си разнообразни
Ако се виждате в една и съща обстановка и правите едни и същи неща отново и отново, на него ще му доскучае. Поддържайте интереса му и непрекъснато добавяйте разнообразие. Покажете му, че сте многослойна личност и можете да се приспособявате към всичко. Нека смята, че колкото повече време прекарва с вас, толкова повече нови неща ще научава.

5. Прекарвайте известно време сами
Накарайте го да скучае по вас. Нека да не си мисли, че ще сте му на разположение 24 часа в денонощието. Не прекарвайте цялото си време с него. Така ще го накарате наистина да иска да се срещнете отново. Когато е без вас, той ще скучае и ще цени още повече времето, което сте прекарали заедно.
6. Покажете му слабите си страни
Покажете му, че му се доверявате. Мъжете много обичат да чувства, че са значими и ценени. Погалете мъжкото му его, подарявайки му доверието си. Разкрийте слабите си страни. В отговор той ще направи същото и ще започне да ви се доверява. Той ще разчита на вас и ще се опита да отговори на всичките ви очаквания. Той ще прави всичко възможно да бъде мъжа, когото искате. Следвайте стриктно тези съвети и ще повишите значително шансовете си за успех!
Източник: jenata.blitz.bgИскате той да се влюби във вас? Направете тези 8 неща и това обезателно ще се случиАмортизация в любовните отношения? Има я, разбира се – внедрена е изконно у хората, вероятно още от …Jul 19 2018vsyakajena.com