Когато намерим човек, на когото можем да се доверим, който ни привлича, който има сходни на нашите ценности и мироглед, обикновено смятаме, че сме намерили точния човек. Понякога обаче с течение на времето възникват твърде много проблеми и разминавания между нас и започваме да се чудим дали наистина сме намерили правилния човек или сме били заслепени от емоциите. Макар самите ние да не си даваме сметка за това, поведението ни в ежедневието всъщност може да разкрие много за връзката ни и за това дали наистина сме щастливи с партньора си или е по-добре да се замислим за промяна. Затова и днес ще си поговорим за това кои 6 неща са присъщи на щастливите двойки.
1. Интересите на другия
Интересите на другия са много важна част от връзката. Разбира се, това не значи, че трябва да бъдем също толкова запалени по нещата, които вълнуват половинката ни, не. Тук става въпрос за това да го подкрепяме в това, което му е интересно и да не му забраняваме да прави това, което го прави щастлив. Ако например мъжът до нас обожава да гледа футбол, не е редно от наша страна да го ограничаваме. Достатъчно е да уважим избора му на хоби и да го оставим да му се наслади.Направо не е за вярване: Тази двойка направи дома си от…2 стари вагона (СНИМКИ)Младите хора днес се вълнуват от всякакви интересни и необичайни решения, по отношение на домовете с…Nov 20 2018vsyakajena.com

2. Не си лягат скарани
Когато възникне проблем, щастливите двойки обикновено се стараят да го решат на момента. Те не го оставят за после и не позволяват във връзката им да се натрупат редица проблеми, докато се стигне до голям скандал.
3. Мълчание
Мълчаливото наказание е недопустимо за една щастлива двойка. Говоренето, особено когато единият от двамата е наранен или обиден е от ключово значение за успеха и хармонията във връзката. Колкото повече общуваме, толкова повече се опознаваме и така правим съжителството си по-лесно и приятно.
4. Собствени приятели
Да, всеки от нас обича да прекарва време с половинката си, но за връзката няма да е здравословно, ако приятелите са само общи. Човек трябва да има собствени контакти, за да може да бъде по-самостоятелен, дори когато е във връзка. Не е нужно на всяка цена да общуваме само с приятелите на единия във връзката, напротив.
5. Без сравнения
Често хората започват да се сравняват с други двойки. Особено, ако става дума за нещо, за което партньорите имат различно мнение. Но този тип поведение е токсичен за връзката. Трябва да знаем, че обстоятелствата при всяка двойка са различни и не бива да сравняваме собствените си отношения с чуждите, ако искаме да бъдем щастливи във връзката си.
6. Старание
Нормално е, когато връзката е нова, всеки от партньорите да полага усилия. Често обаче с течение на времето старанието като че ли отпада и това в повечето случаи е повод за скандали и отчуждение. Ако и двамата партньори продължават да полагат усилия обаче, връзката не само ще бъде щастлива, но и ще търпи позитивно развитие.
Яна ВОЙНОВАДвойка губи новороденото в болница: 4 дни по-късно получава обаждане от медицинска сестра, което обръща всичкоТова е една много тъжна история, зад която прозира Божията ръка. Отнася се до младо семейство, Кейси…May 1 2018vsyakajena.com

Коментари
loading...