урочасани

Българският народ има множество поверия, митове и легенди, които са в основата на нашата народопсихология. Освен това, макар и да има българи, които не вярват, повечето от нас са убедени в силата на урочасването. Факт е, че понякога в живота ни започват да се случват нелогични и неприятни неща, които не могат да бъдат логически обяснени. Също така е факт, че в такива случаи, след като се обърнем към баячка, те спират. Това кара хората да вярват в това, че могат да бъдат урочасани и че трябва да внимаваме.

Днес ще ви представим няколко от признаците, които ясно показват, че сме урочасани и че е време да вземем бързи и адекватни мерки. Първият признак е ако изведнъж започнем да се чувстваме сънливи през цялото време без конкретна причина за това. Липсата на енергия, при положение, че сме си набавили нужното количество сън, може да ни даде сигнал, че някой ни е урочасал.Молитва против уроки за всяко семействоУроките са опасно нещо, тъй като могат да провалят живота ни. Затова днес ви представяме молитва про…Jul 10 2019vsyakajena.com

Вторият признак е загубата на интерес към живота. Това състояние е много опасно, тъй като то може да е признак и на психични разстройства като депресия, тревожност и други. Ако откриете, че изведнъж сте загубили интерес към хобитата си, към работата, към хората, с които общувате…въобще, ако ви е обзела повсеместна апатия, това може да се дължи именно на урочасването.

Третият признак е лесното раздразнение. Ако започвате да се дразните от всяко нещо, било то дребно или по-значимо, това определено може да бъде притеснителен знак. Този признак е особено отличителен при хората, които по природа са спокойни и сдържани. Ако имате буен нрав по принцип, то е очаквано, че сте по-раздразнителни, но въпреки това не бива да пренебрегвате този признак.

Последният знак, че може да са ви урочасали, са пристъпи на задух. Задухът може да бъде провокиран от стрес или рязка промяна в нивата на адреналина ни, но ако няма някаква логична или медицинска причина за задух, а въпреки това не ни достига въздух, то това може да е един от признаците, че някой ни е урочасал.
Яна ВОЙНОВАТези икони предпазват дома и семейството от злото и уроките. Ето кои изображения са задължителни за всеки домЩастието и благоденствието са едни от най-съкровените желания на всеки човек. За да ги постигнем оби…Nov 11 2018vsyakajena.com

Коментари