Оригинални подаръци за 8-ми март, за да изненадате любимите жени

0
362
подаръци

8-ми март е международния ден на жената. На този ден празнуват не само майките и бабите ни, но също така и всички жени, по целия свят. Всеки от нас има приятелки, които иска да поздрави подобаващо за празника, но често се изчерпваме откъм идеи. Затова днес ще ви дадем 5 идеи за подаръци, с които ще изненадате скъпите за вас жени в живота си.
1. Почивка
Няма по-хубаво от това да отидем на СПА за няколко дни с приятелка, за да си починем от всички проблеми в ежедневието си. Не е нужно мястото да е отдалечено, може да е и съвсем близо до града ни, въпросът е да отидем някъде, където ще сме на спокойствие и ще можем да си починем ефективно.
2. Ръчно направено бижу
Бижутата са класика, когато става дума за подаръци, още повече на 8-ми март. Разбира се, когато едно бижу е направено ръчно, то има много повече сантиментална стойност, защото е уникат и можем да го съобразим с характера на човека, на когото ще го подарим. Има много места, на които можем дори да помолим да сложат определен символ (буква, например), който да бъде значим за дамата, на която ще го подарим. Добра идея е да подарим на най-близката си приятелка две еднакви гривни, които да символизират приятелството ни, например.Еротична фотосесия – иновацията в подаръците за Св. ВалентинСв. Валентин е един доста известен празник сред българите, който те почитат с огромно удоволствие и …Feb 4 2019vsyakajena.com

3. Ваучер
Ваучерът е чудесен подарък, когато искаме той да бъде практичен. Може да бъде ваучер за масаж или за магазин, или пък за някаква творческа дейност. Например, ако знаем, че някоя наша близка обича да рисува, можем да й подарим ваучер за урок по рисуване. Това ще я изненада и ще я мотивира да обърне внимание на интересите и хобитата си.
4. Карикатура
Това е един много забавен подарък, който обаче трябва добре да обмислим. Трябва да сме сигурни, че човекът, на когото го подаряваме ще го приеме с чувство за хумор и няма да се обиди. Ако не сме сигурни в това обаче, е по-добре да заложим на някоя от останалите идеи.
5. Рамка за снимка
Тук отново се залага на сантименталността. Рамката за снимка, в която сме поставили обща снимка е чудесен подарък за 8-ми март. Той е сантиментален, оригинален и напомня за взаимоотношенията ни. Този подарък е много подходящ както за дама от нашето семейство, така и за приятелка.
Яна ВОЙНОВАВсяка жена трябва да притежава тези 7 качестваВсеки човек има изграден образ в главата си за това как трябва да изглежда, да се държи, да се облич…Feb 28 2019vsyakajena.com