Невероятно: Куче носи продукти по време на изолация (Видео)

0
188
куче продукти

В момента, когато за хората е забранено да бъдат навън, освен ако това не е наложително, кучетата се оказват отново най-добрия приятел на човека. Днес ще ви представим невероятната история за това куче, което носи продукти на човек в нужда по време на изолация.

Очарователният четириног приятел помага на съседката си Рене, носейки й хранителни продукти, пишат от iwoman.bg. Възрастната дама е в самоизолация и приема наистина сериозно социалната дистанция, защото страда от белодробни хронични заболявания.

Собственичката на Съни, Евелит, познава Рене повече от десетилетие, така че когато започва пандемията, тя не се поколебава да помогне с каквото може – в случая с „куриерската” помощ на Съни. Процесът на доставка е съвсем прост – Рене дава списък на Съни, а след това Евелит пазарува в магазина. Процедурата на обратно е същата.

Голдън ретрийвър познат и като Златен ретрийвър (на английски: Golden Retriever) е порода куче, първоначално създадена като ловджийска порода да събира дивеча по време на лов. Като такива те са създадени с мека муцуна, за да връщат дивеча неповреден, и с инстинктивна любов към водата. Интелектът и гъвкавостта им ги поставят в различни роли, включващи намиране на нелегални наркотици, спасителни кучета, като ловджийски кучета и кучета водачи на инвалиди и слепи. Притежават дружелюбно, способно към молене поведение и са една от най-популярните фамилни породи в света.

Голдън ретрийвърът е първоначално създаден в Гуизахан, близо до долината Африк (Шотландия), високопланинското имение на Сър Дъдли Марджбанкс, по-късно Барон Туидмаут. В продължение на много години е имало спор кои породи са били първоначално кръстосани. Първоначалното кръстосване било между жълт ретрийвър, Nous, и воден туид шпаньол, Belle. Водният туид шпаньол сега не съществува, но през онова време е бил обичайно отглеждана порода в граничната страна. Голдън ретрийвърите за пръв път били приети за регистрация от The Kennel Club в Англия през 1903 г. За пръв път са били показани през 1908 г., а през 1911 г. са били познати като порода Ретрийвър.

Вижте още:Кучета започнаха да се държат странно със стопанката си и й спасиха животаЯсно е, че връзката между кучета и хора е силна. Но колко точно е важна тя, става ясно от историята,…Mar 7 2020vsyakajena.comТоп 15 на най-верните породи кучетаВсеки любител на кучетата има свои любимци сред породите. Истината е, че докато всяка порода има сво…Feb 26 2020vsyakajena.com

loading...