Невероятна история: Сурогатна майка роди близнаци, но малка грешка преобърна живота й

0
748
сурогатна майка

Не всяка жена може да бъде сурогатна майка. Това е изживяване, за което жената трябва да бъде не само физически подготвена, но и психически. Бременността и раждането са много интимни моменти от живота на жените и не всяка може да се раздели с детето, което е износила и родила, заради сурогатство. Днес ще ви представим една интересна история по темата.

Тази необикновена история се е случила с американката Джесика Алън, която решила да стане сурогатна майка за безплодна двойка от Китай, пишат от jenata.blitz.bg. Съпругът на Джесика подкрепил решението й, защото семейството се нуждаело от пари. Средствата за износването на чуждото бебе двойката смятала да похарчи за свое жилище.

Процедурата по изкуствено осеменяване преминала успешно, а два месеца по-късно станало ясно, че Джесика е бременна с близнаци. Бъдещите родители останали толкова щастливи от новината, че решили да повишат хонорара на Алън на 5 хиляди долара. Бременността преминала перфектно и в края на годината младата американка родила здрави близнаци. Джесика дори не успяла да види бебетата. Двамата с мъжа й си получили парите и продължили живота си.

Но след известно време Джесика получила писмо. В него родителите на бебетата, които износила, твърдели, че децата са различни. Едното било азиатче, а второто приличало на съпруга на Джесика. Семейството било категорично, че американката е нарушила условията по договора и искало обезщетение в размер на 22 000 долара. Ако не получели парите, заплашвали да дадат другото дете в приют.

Джесика и съпругът й се обърнали към адвокати и доказали, че причината за недоразумението е грешка на клиниката. Станал е уникален случай на суперфетация – когато овулацията не е спряла по време на съществуваща бременност. Месец по-късно, след ДНК тест, се изяснило, че децата наистина не са братя и едното било на Джесика. Съдебният процес бил дълъг и сложен, тъй като по всички закони и двете деца били на китайската двойка. В крайна сметка тя и съпругът й успели да си върнат детето, без да плащат неустойки по договора.

Вижте още:Историята на тази двойка доказва съществуването на истинска любов (Снимка)Вижте изумителната история на тези седемзнаци (Снимки)Да родиш седемзнаци е не само чудо, но фактът, че всички те са добре и са отраснали, също може да бъ…Jan 25 2020vsyakajena.com