Мъж направи нещо безумно зад гърба на жена си и мрежата полудя (Снимки)

0
98
нещо безумно

Днес ще ви представим една забавна история в снимки. Става въпрос за един мъж, който направи нещо безумно зад гърба на жена си и с това си действие бързо се превърна в хит в Интернет. Ето и за какво точно става въпрос.

През последните месеци много хора пренесоха офисите си у дома заради пандемията от коронавирус. Именно заради тази ситуация американката Кара Фийлдс и съпругът й Том Фийлдс също останаха у дома с децата си, които като тях се обучаваха онлайн, предават от jenata.blitz.bg. За да успеят да работят и учат те превърнали всекидневната си в офис и класна стая, където разположили лаптопи и таблети.

Кара работела в отдела по маркетинг на фирма Elanco, която била базирана в Индиана. Често й се налагало да провежда онлайн конферентни връзки с шефовете и колегите си, за да стиковат работата им. Мъжът й пък работел в IT фирма. „Да жонглирам между личния и професионалния опит е повече от трудно. Мислех, че се справям добре, но в последствие установих, че това изобщо не е така“, споделя Кара.

„Дълго време по време на разговорите ми с колегите и шефовете те се смееха безпричинно. Не знаех защо това е така, докато един колега не се осмели и не ми показа снимки от конферентните ни връзки. Останах потресена! През цялото време в продължение на седмици докато аз провеждах сериозни работни видеоразговори мъжът ми зад гърба ми е правил нещо безумно“, казва съпругата, станала жертва на мъжа й. „През цялото време той ми е правил фотобомби. Появявал се е в най-различни и причудливи костюми“, казва с усмивка Кара.

Съпругът й определено скучаел по време на работния им ден у дома и решил да се развесели, а редом с това и да зарадва колегите на съпругата си като се облича в причудливи, а понякога и леко страшни Хелоуин костюми. „Поне синът ми много ми се радваше и подкрепяше лудата ми идея“, казва с усмивка Том. Заради действията си той се превърна в истинска интернет сензация. Уверете се сам в следващите снимки колко приятно шантав номер е извъртял том на съпругата си, която през това време е работела.

Вижте още:7 женски качества, които ще накарат всеки мъж да ви боготвориДнес ще си поговорим за някои женски качества, които всяка истинска жена е добре да притежава, ако и…May 18 2020vsyakajena.com10 явни сигнала, че е време да напуснете „мъжа на живота ви“Често жените откриват човек, който смятат за „мъжа на живота си“. С времето обаче се оказва, че той …May 15 2020vsyakajena.com

loading...