Мъжът никога не трябва да прави тези 7 неща за жена

0
416
неща

Много мъже не знаят къде бъркат, когато искат да спечелят сърцето на една жена. А грешките са много. Това са 7 неща, които един мъж на място никога не бива да прави за жена, пишат от iwoman.bg.
1. Винаги да прощава
Настроения, колебания и всички емоционални състояния на жената. Защото, ако един мъж толерира всичко това, жената до него ще свикне, че тези състояния са нормални. Всъщност – не са. Мъжът има нужда от стабилност.
2. Да покрива всички разходи
Мъжът не бива да е човекът, който поема абсолютно всички разходи. Това не говори за любовна връзка, а бизнес сделка с привкус на любов. Жените понякога също трябва да покриват поне своята част от разходите.
3. Да подарява прекалено скъпи подаръци
Когато жената свикне на скъпите подаръци още в началото на една връзка, всичко след тях им се струва недостатъчно като внимание и жест. Научете жената до вас да цени малките ви жестове. Този тест разкрива какво мислят мъжете за вас (Снимка)Външният ни вид зависи изключително много от дрехите, които подбираме за себе си. Една дреха може да…Feb 27 2019vsyakajena.com

4. Да забравя за приятелите си
Жените, които държат мъжете си на каишка, са жени, които имат грешно мислене. Не можеш да прекарваш цялото време на света с тях. Всеки мъж има нужда от своето време за приятелите си.
5. Винаги да се обажда пръв
… и да кани на среща. Жените също трябва да поемат инициативата, за да може мъжът ясно да разбере имат ли и те истински интерес.
6. Да променя себе си
Стилът на обличане, прическата, навиците си. Ако една жена иска твърде много промени от един мъж, то най-вероятно тя не изпитва любов към него.
7. Да сменя професията и целите си
Идеята е същата като с промяната на стила. Всеки гони своите си цели и ако жената до мъжа не разбира мечтите му, значи няма място до него.Ето защо мъжете си губят ума по миньончетатаВсеки човек има физически характеристики, които го правят уникален. Така или иначе с днешните технол…Feb 20 2019vsyakajena.com