Как да си върнете любимата жена в няколко прости стъпки

0
136
любимата жена

Понякога в живота ни се стига до момент, когато връзката ни или е в застой, или е в лош период. Това е част от живота и няма как да го избегнем, но понякога реакциите ни в такива ситуации водят до край на взаимоотношенията. Затова и днес ви представяме как можем да върнем любимата жена в няколко прости стъпки.

Момичето, с което сте излизали, иска да се разделите, пишат от actualno.com. Тя вече няма чувства, не иска да бъде с вас и дори може да има друг мъж в живота си. Но вие я обичате и искате да бъдете с нея. Питате се: Настъпил ли е краят? Трябва ли да приема, че никога вече няма да бъдем заедно? За щастие, не! Това, което трябва да запомните за чувствата и привличането е, че те не са постоянна величина. С времето се променят. Претърпяват възходи и падения. И всичко това зависи от действията, които предприемате. След като бившата ви веднъж се е влюбила във вас, можете да постигнете това отново, стига да знаете как да се държите. Ето няколко лесни стъпки, които ще ви помогнат да си я върнете.

Забавлявайте се заедно
Ако сте в една компания и контактувате, дори след раздялата, фокусирайте се върху забавлението. То е най-важното нещо в момент, в който искате да си върнете нейната обич. Не инициирайте разговор за отношенията ви. Не бъдете сериозни и не очаквайте нищо. Просто се забавлявайте както в началото на отношенията си.

Приемете, че връзката ви е приключила
След като вече сте разделени, най-добре е да приемете, че старата ви връзка е достигнала своя край. Но това не означава край наистина. Това означава, че започвате да градите нещо ново и може би по-силно от преди. Така че, преди да достигнете до момента, в който искате да си върнете бившата, приемете, че връзката ви е приключила и се фокусирайте върху създаването на нова.

Открийте грешките си и ги поправете
Фактът, че сте се разделили показва, че нещо във връзката ви не е било както трябва. Открийте грешките, които сте допуснали. Да, и двамата най-вероятно имате вина, но ако вие искате да си върнете бившата, важно е да поправите онова, което я е ядосвало или наранявало във връзката. Осъзнайте грешките си и се постарайте да ги поправите. Така ще и покажете, че наситина има промяна и си заслужава да ви обърне внимание отново.

Вижте още:5 знака, че той е нещастен във връзкатаКъсметлии сте, ако имате връзка с една от тези 3 зодииВсеки от нас се стреми да намери човек, с когото не само се привлича физически, но и си пасва на пси…Feb 18 2020vsyakajena.com

loading...