Искате да го омаете? С тези четири трика мъжът ще си загуби ума по вас

0
492

Винаги е приятно да знаем, че мъжът, когото обичаме, тъгува по нас, когато не сме заедно. Именно това усещане ни кара да правим неща, с които да се убедим, че той наистина забелязва нашето отсъствие, пишат от girl.bg. Когато наистина си влюбен в някой, нямаш търпение да го видиш отново. Мислила си си, че ако не се виждате известно време, той ще стане още по-мил и чувствителен, когато се видите, но това не се е случило? Може би не правиш нещата както трябва, защото кратката раздялата винаги прави любовта по-силна. Вече си изпробвала всичко, но все още не си разбрала дали наистина му липсваш? Ето какво още трябва да направиш:
Винаги използвай положителните вибрации
Той определено няма да тъгува по теб, ако всеки път, когато сте заедно, си негативна и раздразнителна. Ако наистина искаш да му липсваш, когато сте заедно, и двамата трябва да излъчвате положителни вибрации. Накарай го да се смее колкото се може повече, дарявай го с усмивки, постарай се да направиш живота му по-лек. Така в момента, в който изчезнеш от живота му дори за минута, той ще почувства пустотата, която си предизвикала с отсъствието си и наистина ще започне да тъгува за теб. Всичко е много просто – само трябва да се превърнеш в позитивния лъч светлина в живота му!Мъжът до вас прави тези 8 неща? Вижте как да познаете по поведението му, че е влюбен във вас„Поведение е това, което човек прави, а не това, което той мисли, чувства или вярва.“ – Емили Дикенс…Aug 26 2018vsyakajena.com

Позволи му да има свое лично пространство
Колкото и много да се обичате, колкото и сериозни да са отношенията ви, трябва да поддържате и развивате своята индивидуалност. И двамата се нуждаете от малко време, което да прекарате сами със себе си. И ако той те е помолил за малко свобода и лично пространство, в никакъв случай не трябва да му го отказваш!
Не му се натрапвай
Когато му дадеш лично пространство, не се опитвай с всички сили да правиш така, че да тъгува по теб. Недей непрекъснато да го засипваш със съобщенията, не го тагвай за щяло и нещяло в постовете си във Фейсбук, не му пращай свои снимки! Това няма да го накара да скучае по теб! Единственият начин, по който наистина ще започнеш да му липсваш, е като изчезнеш за малко от живота му.
Не избързвайте с нещата
Да му дадеш всичко веднага е най-ефективния начин да го накараш да мисли, че притежава цялата власт във връзката ви. В никакъв случай не допускай тази грешка! Накарай го да привлече вниманието ти и да спечели любовта ти. Колкото по-малко му даваш, толкова повече ще иска. Просто запази баланса.Мъжът ви е от тези зодии? Внимавайте, те са сред най-трудните за обичанеНе съществуват идеални мъже, но в зодиака има някои знаци, чиито представители, освен положителните …Aug 26 2018vsyakajena.com