Изневярата и работното място: Ето колко жени кръшкат в офиса

0
636
изневярата

Работата е част от ежедневието на всеки от нас, която е неизбежна в повечето случаи. Малко са хората, които могат да си позволят да не работят и да имат нормален начин на живот. По тази причина работното място се превръща в едно от най-важните пространства в ежедневието ни, защото прекарваме много време там. Колегите са част от това пространство, която не бива да се подценява. Когато се разбираме с екипа, с който работим, всичко се случва много по-лесно и ефективно.

Разбира се, когато става дума за повече хора, няма как да очакваме, че ще бъдем в добри отношения с всеки един от тях, но е добре да съумеем да запазим добрия тон. Съвсем логично е сред колегите си да намерим и такива, които ни допадат на външен вид и като характер. Приятелствата се зараждат лесно, когато прекарваш с един човек толкова много време на едно място. А често в офиса се намира място и за изневярата. Колкото и да смятаме, че хората могат да разграничават личното от професионалното, според различни проучвания, това не е точно така.Не изневярата е причина за раздяла, а любовтаНе можем да отречем факта, че в днешно време все по-често ставаме свидетели на бракове, които приклю…Feb 6 2019vsyakajena.com

Оказва се, че според някои анкети, повече от 1/3 от мъжете, които са се поддали на изкушението от изневярата, са успешни бизнесмени и кривват от правия път именно по време на командировки. При жените, които изневеряват на мъжете си, процентът е 13. Анкетираните споделят, че работното място предразполага, защото обикновено то е отделено от другите сфери на живота на един човек и шансът да бъде хванат в крачка е драстично намален.

За съжаление, изневярата е нещо, от което никой не е защитен и което е въпрос на личен избор на участващите в нея. В днешно време изкушения има почти навсякъде около нас и само от самообладанието и принципите ни зависи да не се поддаваме. Според изследванията, най-уязвимите двойки са тези до 6 години, тъй като тогава връзката е в крехък период.
Яна ВОЙНОВААко правим тези 5 неща, връзката ни ще цъфти и рискът от изневяра ще изчезне напълноКогато срещнем човек, с когото си допадаме както по характер, така и по възгледи за живота, често ре…Nov 23 2018vsyakajena.com