Ето как да го зарежеш, без да те намрази

0
285
зарежеш

Раздялата е един от най-трудните процеси в живота на всеки човек. И докато за едни тя преминава сравнително лесно, други не могат с години да се възстановят. Страдат, не започват нова връзка или се впускат в поредица от еднократни приключения, пишат от iwoman.bg. Затова, когато дойде краят, как да го зарежеш, без да те намрази завинаги или да съсипе живота си след теб?
1. Не отлагай
Най-големият проблем, свързан с раздялата, е това, че обикновено се отлага прекалено много. Дават се шансове, които не трябва да се случват, правят се много компромиси, нещата се усложняват, така че когато самият край дойде, нещата са по-скоро в сферата на омразата, отколкото в тази на любовта. Затова най-лесният начин за раздяла е този, при който тя става веднага, след като се почувства.10 неща, които Алфа жената не позволява във връзката сиАлфа жените са изключително интересни същества. Те са твърди на повърхността, но чувствителни отвътр…Mar 20 2019vsyakajena.com

2. Бъди честна
Честността е ключов момент във връзката. Ако сме били честни в нейното начало, трябва да бъдем такива и в нейния край. Разумните доводи, ясните причини или просто обикновеното, но много важно – не съм щастлива, са може би най-лесният начин за безболезнен край на връзката.
3. Не изневерявай
Една от най-често срещаните грешки при съвременните връзки е изневярата. Понякога тя се случва като инстинкт, друг път за наказание, а понякога просто като навик. Едно е сигурно – изневярата не е добър начин да се разделиш с партньора. Освен това има голяма вероятност да си навлечеш омразата му.
4. Поставянето на границите
Обикновено, след раздяла, бившата двойка продължава някакви контакти. Това няма да е лошо, ако има поставени граници – ние сме само приятели, можем да пием кафе или питие, но само това. Раздели, при които двойката продължава всеки ден да се вижда или да се чува, водят до по-голямо нараняване.
5. Продължете напред
Това е най-важното преимущество на раздялата – води ни напред. Ако човекът, който до преди това сме обичали, разбере, че така сме по-щастливи, по-лесно би приел самата раздяла и също би продължил напред.
Автор: Костадин КостовНеочакван обрат във връзката на Димитър Рачков и Мария Игнатова?Димитър Рачков е един от най-забавните за зрителите български актьори. Той се харесва на обществото …Mar 3 2019vsyakajena.com