Всички влюбени двойки правят тези 15 неща, но никога няма да си го признаят

0
477

Лев Толстой е забелязал отдавна че „в щастието всички двойки си приличат.” Науката е напълно съгласна с това твърдение. Изследователите са единодушни, че щастието изглежда по сходен начин, а нещастието има много лица, пише obekti.bg. Представете си, че сте млада двойка, която току-що се е нанесла на свое място. Апартаментът е все още чист и подреден, всеки уважава личното пространство на другия в банята и се старае да покаже най-добрите си страни. Е, да, но това не продължава дълго. Съвсем скоро ще започнете да правите някои очарователно срамни неща заедно, но никога няма да си признаете пред другите.
1. Да си душите дрехите или един друг, за да се уверите, че ухаете достатъчно приемливо за пред хората
2. Да се мотаете без дрехи, докато похапвате или гледате телевизия, но за предпочитане не и да готвите в този вид.
3. Да не задържате физиологични процеси като пръцкане, оригване и др. Вместо това дори да започнете да ги преувеличавате, за да разсмеете половинката.
4. Да споделяте храната си, дори да не ви се иска.Чудите се как да изразите любовта си? Ето 50 начина да кажем „Обичам те“ на половинката си1.Обичайте първо себе си.
2. Започвайте всеки ден с прегръдка.
3. Сервирайте закуската в леглото.
4.…
Jul 16 2018vsyakajena.com

5. Да признавате съвсем честно, когато някоя дреха не стои добре на любимия човек.
6. Да си правите засрамващи снимки един друг – докато единият спи и хърка, има зелена маска на лицето или си пее под душа например.
7. Да спите в поза лъжичка, ако ви е удобно, и да спите в която и да е друга антисекси поза, ако не ви е.
8. Да обсъждате близо час къде да отидете на вечеря и накрая да се озовете пак на мястото, което ви е до болка втръснало, за да хапнете по един бургер.
9. Да си говорите най-спокойно, докато единият си мие зъбите в банята, а другият е на тоалетната чиния.
10. Да спите с гръб един към друг и възможно най-далече през най-горещите нощи.
11. Да се притискате един до друг, споделяйки едно дебело одеяло, през студените зимни нощи. И най-важното – взаимно да си топлите краката.
12. Да се грижите за домашните си любимци като за ваши деца. И това да ви харесва.
13. Да се къпете заедно.
14. Да си организирате домашно караоке и да пеете с пълно гърло, колкото и фалшиво да е.
15. Да гледате заедно някое комерсиално телевизионно предаване.
Източник: blitz.bgНаранявали ли са ви? Не се тревожете, вашата перфектна половинка пътува към вас и скоро ще озари живота ви!Не се упреквайте, нито самосъжалявайте – със сигурност има човек, който е точно за вас, само трябва …May 30 2018vsyakajena.com