Ако той прави някое от тези 7 неща – довери му се

0
217
той прави

Мъжете и жените действат много различно, когато става въпрос за разнополови отношения. Жените изразяват емоциите и намеренията си по един начин, докато мъжете – по друг. По тази причина често има неразбирателство между хората. Днес ви представяме някои неща, които ако той прави, спокойно можете да му се доверите.

В днешния суров свят много жени имат проблеми с доверието, пишат от iWoman.bg. Дали защото са били излъгани, или просто им е трудно да сложат вярата си в ръцете на друг човек, няма значение. Но вместо да издигате каменни зидове около сърцето си, огледайте се за някой от тези 7 знака и ако партньорът ви ги прави, то нямате причина за съмнение.

1. Посвещава ви своето време
Времето е най-недооценената форма на любов, така че когато той ви подари своето време, знайте, че можете да му се доверите със сърцето си. За разлика от всички други осезаеми неща, времето е най-крехкото, но съществено нещо. Пренебрегва приятели, работа, а понякога и семейство, ако имате нужда? Това е сигурен знак, че можете да разчитате на този човек!

2. Действията и думите му се припокриват
Страшно е когато някой успее да каже всички правилни неща, които сте искали да чуете. Но в крайна сметка думите са точно това – думи. Те отнемат най-малко усилия, особено когато ви се отдава да боравите с тях. Но ако той подкрепя думите си с действия, значи е безопасно.

3. Приема чувствата си такива, каквито са
Има определени мъже, които не знаят как да се справят с уязвимостта и бягат, когато чувствата ви станат твърде сложни според техните разбирания. Но ако той приема вашите емоции такива, каквито са, това е признак на надеждност.

4. Отнася се с уважение
Бихте си помислили, че уважението идва естествено, но не е така. Ще разберете дали той ви уважава по отношение на начина, по който се държи с вас, независимо дали става дума за нещата, които казва или начина, по който показва любовта си.

5. Не съди вашето минало
Всички сме взели своя дял от болка и травми в миналото си. Ако човекът до вас не ви съди заради вашите грешни решения, бъдете сигурни, че не само имате партньор, но и приятел. Никога не можете да промените миналото, независимо какво правите, но винаги можете да бъдете по-добри в настоящето.

6. Той е търпелив и мил
Преди да дадете на някого сърцето си, проверете какъв човек е, когато е разочарован или ядосан. Наблюдавайте как се държи, когато не получи това, което иска. Търпелив ли е или веднага тръгва „с рогата напред”, нападайки точно там, където ще ви заболи?

7. Инвестира във вас
Инвестицията не означава материални неща и подаръци. Напротив, най-ценната такава е емоционална и умствена. Можете да кажете, че той е инвестиран във вас по начина, по който се плаши от това да не се нараните или да направите грешка, която би ви разочаровала.

Вижте още:Връзката ви е в застой? Вижте как лесно и бързо да се отървем от рутината в отношенията ниВсяка връзка преминава през различни периоди. В началото, когато все още сме лудо влюбени и се подчи…Nov 16 2018vsyakajena.com5 знака, че той е нещастен във връзкатаДнес ще ви представим няколко знака, които показват, че той е нещастен във връзката. Разбира се, връ…Mar 25 2020vsyakajena.com

loading...