9 хитрини, които ще го накарат да се влюби (Част 1)

0
357
хитрини

Любовта е поле, в което всеки човек прави грешки и се учи постоянно. Няма връзка, която да е еднаква с друга, по простата причина, че всички ние реагираме различно, дори и в една и съща ситуация. Освен това с течение на времето и опита, всеки от нас се учи от грешките си и се променя в поведението си, убежденията и нагласите си. Това обаче не пречи на мъжете и жените да се стараят по всякакъв начин да привлекат субекта на желанията си към себе си. Понякога тези тактики не съумяват да ни помогнат, но има няколко хитрини, които ще ви споделим, които определено ще направят любовния ни живот по-лесен. Днес ви представяме 9 от тези хитрини, които можем да използваме тогава, когато искаме да накараме мъжът до нас да се влюби завинаги.
1. На негова страна
Всеки от нас прави грешки или пък става жертва на обстоятелствата от време на време и претърпява неуспех. Ако мъжът усети подкрепата ви в такъв труден за него момент, той ще ви цени много повече, отколкото ако се появявате само тогава, когато той е на върха на възможностите си и е в най-добрата си форма. Това са знаците, че той мисли за васВ мислите ни винаги има някой, както и ние сме в нечии мисли. Едни от най-приятните са тези свързани…Feb 22 2019vsyakajena.com

2. Доверие
Мъжете ценят много свободата си. И от време на време имат нужда да излязат с приятелите си, насаме, без вас. Това не значи, че бягат от вас или че отиват, за да ви изневерят, не. Те просто искат малко време насаме, точно както и дамите искат да се видят по женски с приятелките си. Ако един мъж осъзнае, че му имате доверие и не го проверявате постоянно, той определено ще бъде още по-привлечен към вас.
3. Интерес
Всеки човек има определени интереси и е нормално да не споделяме всяко едно хоби с партньора си. Но когато една жена прояви истински интерес към област, от която мъжът се интересува, това прави силно впечатление, защото показва, че на жената й пука достатъчно, че да се интересува дори от неща, които й се струват странни или далечни. Така че, дами, проявявайте интерес към заниманията му, ако искате да го впечатлите.
4. Мистерия
Тази хитрина се отнася особено за ранните етапи на една връзка. Мъжете обичат да има нещо непознато, недоизказано, недопоказано в жената, която харесват, защото това буди любопитството им и ги кара да я търсят и желаят още повече.
5. Смях
Смехът е едно от нещата, които сближава много хората. Когато прекарваш времето си с някого и можете да се смеете заедно, това е най-приятното чувство и е логично, че ако един мъж се забавлява с вас, той ще иска да остане винаги в компанията ви.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВАПет издайнически признака, че той изневеряваЛюбовта е едно от най-прекрасните усещания на света, но за съжаление, понякога ситуацията не се разв…Feb 17 2019vsyakajena.com