9 хитрини, които ще го накарат да се влюби (Част 2)

0
262
хитрини

Любовта е поле, в което всеки човек прави грешки и се учи постоянно. Няма връзка, която да е еднаква с друга, по простата причина, че всички ние реагираме различно, дори и в една и съща ситуация. Освен това с течение на времето и опита, всеки от нас се учи от грешките си и се променя в поведението си, убежденията и нагласите си. Това обаче не пречи на мъжете и жените да се стараят по всякакъв начин да привлекат субекта на желанията си към себе си. Понякога тези тактики не съумяват да ни помогнат, но има няколко хитрини, които ще ви споделим, които определено ще направят любовния ни живот по-лесен. Днес ви представяме останалите от тези 9 хитрини, които можем да използваме тогава, когато искаме да накараме мъжът до нас да се влюби завинаги.
6. Гордост
Един от най-бързите начини да се настаните в мъжкото сърце е да го накарате да се гордее с вас. Мъжете обичат да имат до себе си жени, които са постигнали нещо, защото това значи, че те са направили правилен избор за половинка. Така че преследвайте целите си и не се отказвайте от мечтите си.9 хитрини, които ще го накарат да се влюби (Част 1)Любовта е поле, в което всеки човек прави грешки и се учи постоянно. Няма връзка, която да е еднаква…Feb 26 2019vsyakajena.com

7. Липса
Тук отново става въпрос основно за началните етапи на взаимоотношенията, когато все още се опознавате. Ако един мъж знае, че винаги сте на разположение, той бързо ще ви приеме за даденост и ще спре да полага усилия и ще загуби интерес. Ако обаче понякога се „покривате“, ще го заплените още повече, защото той ще разбере, че трябва да положи усилия за времето и вниманието ви.
8. Дрехите му
Носенето на дрехите му е също начин, по който можете да впечатлите всеки мъж. Когато жена носи мъжка риза или суитчър, тя изглежда крехка и нежна. Това действа подлудяващо на мъжа, който веднага започва да изпитва закрилнически инстинкт към нея.
9. Подаръци
Мъжете също обичат да получават подаръци, особено когато те са обмислени и съобразени с интересите и личността му. Когато той види, че жената го е опознала и му е купила подходящ подарък, това не само гали егото му, но и му показва, че тази жена наистина се интересува от него и го харесва, което го кара да се чувства още по-влюбен в нея.
Яна ВОЙНОВАВсички дами се стараят да изглеждат безупречно, а с тези 10 хитрини това става бързо и лесноВсички жени, независимо от тяхната възраст, националност или социален статус, искат да изглеждат стр…Oct 12 2018vsyakajena.com