9 романтични жеста, които мъжете обожават

мъжете

Последното нещо, което половинката ти иска за подарък са цветя, шоколад или бижута, пишат от dama.bg. Масажът, макар и приятен, също не е предпочитан. За мъжете романтиката не е еднократна проява на признателност или обич. Те обръщат внимание на малките ежедневни прояви на любов. Ето защо ти представяме девет жеста, които половинката ти ще намери за романтични:
1. Изразявай интерес към това, което той мисли и чувства
Задавай му въпроси, свързани конкретно с него. Дай му време да обмисли отговора си и продължи разговора по същата тема. Така ще го накараш да се чувства специален и ще се замисли върху неща за себе си, за които рядко се сеща.
2. Отделяй му цялото си внимание и го гледай в очите, когато разговаряте
Като цяло жените говорим повече, отколкото слушаме. Ако съсредоточиш вниманието си върху половинката си, ще го накараш да се чувства сигурен и разбран. Гледай го в очите, когато говори, защото това е признак на интерес към разговора.
3. Бъди конкретна относно задачите и желанията си
Мъжете не могат да четат мисли. Няма как да разберат, че нещо не е наред, ако не им го кажем. Ето защо, когато имаш нужда от помощ или искаш нещо, просто му го кажи ясно, точно и кратко. Така ще си спестиш много разправии и нерви, ще работите в екип и ще можете да разчитате един на друг.
4. Изразявай признателност за нещата, които казва или прави
Тук отново идва темата за ясното изразяване. Щом си одобрила нещо, което той е направил, ще го накараш да се чувства полезен. Това за мъжете се приема като романтичен жест. Независимо дали става дума за чувствителност, щедрост, остроумие или интелигентност, каквото и да каже или направи, нека знае, че ти е харесало.11 неща във всяка жена, които са неустоими за мъжете (част 1)Когато става дума за това бъдем изкусителни и да запалим пожар, който дълго да не може да бъде потуш…Mar 31 2019vsyakajena.com

5. Споделяй му какво наистина искаш да правите заедно
Да разговаряш с него за общите ви занимания и пътувания го кара да смята, че тези неща зависят и от него. Ако му кажеш, че искаш да прекарате време само двамата, правейки неща, които харесвате ще забележиш, че ще очаква моментите с теб с нетърпение.
6. Задавай му въпроси, които го насърчават да говори
Задаването на въпроси, които изискват някаква критична мисъл, може да накара половинката ти да се отвори по начин, по който не е свикнал. Така може да ти разкрие някакво специално качество или способност, които е взел за даденост или никога не е имал възможност да развие. Също така изпращаш сигнал, че искаш да го опознаеш.
7. Покажи му, че разбираш нуждите и страховете му
Разбирането е основна човешка нужда. То служи като начин за проява на любов. За мъжа това е признак на интимност. Отдели време, за да разбереш притесненията и страховете му и така той ще се чувства по-близък с теб. Разбирането е мост, който ви свързва най-силно.
8. Изненадвай го със спонтанни и интересни идеи
Покажи му, че живееш за мига и за силните емоции. Мъжете обожават да „ходят“ по ръба.
9. Отбелязвай и празнувай всичко, което ви свързва и прави връзката ви специална
Да вдигнеш тост за вас двамата ще разтопи сърцето му. Вашите взаимоотношения са съвместни усилия, които са по-успешни, когато сте заедно. Разговорът за връзката ви може да обърне внимание на съответните роли, различия, силни и слаби страни на всеки от вас. Не просто, че сте специални един за друг, а именно това, което прави връзката ви специална.Ето какви изненади правят мъжете според зодията сиВсяка зодия има своите представи за романтика. Някои зодии не са никак романтични, но въпреки това и…Mar 25 2019vsyakajena.com