9 психологически въпроса, с които ще опознаем всеки за секунди

0
426
въпроса

Най-приятните разговори между близки хора са задълбочените и дълги дискусии за живота. Чрез тези дискусии можем да опознаем другия много по-добре и да надникнем в мислите му. Днес сме подбрали няколко интересни въпроса, които ще накарат събеседника ви да се замисли за неща, които вероятно никога не са му правили впечатление и върху които едва ли е разсъждавал. А благодарение на неговия отговор вие ще го опознаете по-добре. Тези въпроси изискват задълбочени отговори, „да“ или „не“ няма да свършат работа, предават от dama.bg.
1. Би ли отворил плик, в който е написана датата на смъртта ти?
С отговора на този въпрос може да разберете дали човекът е фаталист и въобще как гледа на живота.
2. Би ли била приятелка със самата себе си?
Отговорът показва какво е самочувствието на човека срещу вас, неговите силни и слаби страни, дали се възприема като интересна личност и т.н.
3. Ако над главата на всеки човек можеше да видиш някакво число, какво би искал да показва това число?
Парите им, колко са щастливи, колко години живот им остават или…? С такъв въпрос можете да разберете какво е важно за събеседника ви. Психологията разкри кои са топ 10 на причините, поради които привличаме неподходящите мъжеТи си умна и секси. Имаш чувство за хумор и знаеш какво искаш в живота. Защо тогава е толкова трудно…Sep 14 2018vsyakajena.com

4. Какво правиш по-различно от другите хора?
Отново отговорът показва колко голямо е самочувствието им, дали имат чувство за хумор и колко щури са всъщност.
5. Ако си изневерил на половинката си и знаеш, че тя никога няма да разбере, би ли ѝ казал все пак?
Отговорът ще покаже какви са моралните ценности на този човек и как се отнася с другите.
6. Не ти ли се струва понякога, че един и същ ден се повтаря отново и отново?
С този въпрос ще разберете що за живот води вашият събеседник. Дали обича спокойствието, дали иска да препуска през живота, дали е постоянен, дали нещо му липсва.
7. Ако мъжете и жените живееха на две различни планети, как щеше да изглежда животът на тези планети?
С такъв въпрос можете да разберете дали човекът е сексист, дали се поддава на стереотипи, колко логично разсъждава, какви качества цени в двата пола, какво го дразни и т.н.
8. Ако извършиш престъпление, за да нахраниш гладното си дете, лош човек ли си, или си престъпил закона от необходимост?
Този въпрос също ще покаже какви са моралните ценности на човека и какво е отношението му към правилата, закона и семейството.
9. Ако парите нямаха значение и нямаше нищо невъзможно, какво щеше да работи?
Отговорът показва какви са мечтите и надеждите на този човек и дали усеща, че му липсва нещо в живота. Това са идеалните въпроси за късните вечери с приятелка или за задушевен разговор с половинката ви. Но бъдете подготвени, че отговорите могат да ви разочароват, ако подходите с предразсъдъци.10 неща, които Алфа жената не позволява във връзката сиАлфа жените са изключително интересни същества. Те са твърди на повърхността, но чувствителни отвътр…Mar 20 2019vsyakajena.com