интровертите
Вродената вероятност интровертите да прегърнат самотата, да мислят, да действат творчески и да се съсредоточат интензивно върху темата, ги прави великолепно привлекателни и забележителни хора. Те са изключително творчески в безброй области. Това до голяма степен се дължи на това, че самотата е основната съставка по отношение на творческия успех. Те не се страхуват да бъдат сами; освен това те ценят личната неприкосновеност и свобода от прекъсване. В състояние на самота те се свързват със собствения си вътрешен монолог, свиват творческите си мускули и също задават правилните въпроси.

Интровертите обикновено се възприемат като отчуждени, „забили“ и незаинтересовани. Представете си Джеймс Бонд. Той не показва открито емоциите си, дори не се виждат по лицето му. Той е уверен, целеутремен, замислен и тих. Прави ли го това по-малко или повече привлекателен?

Стилът на Бонд го направи по-привлекателен за мнозина. По същия начин, интровертите никога не са поставяли себе си като център на привличането в груповите събирания, но принадлежат към най-невероятно привлекателните и очарователни хора, с които ще се сблъскате.

9Те са мистериозни

Те притежават тази тайнствена аура. Хората се чудят какво им се струва, но не могат да разберат всичко. Това ги прави плашещи и невероятно очарователни наведнъж. Няма съмнение, че те са напълно погрешно разбрани от хора, които са по-отдалечени и вокални в обществото.
Назад