8 неща, които един мъж не би признал пред жена

0
432
един мъж

Всяка жена тайничко иска да разбере какво точно се върти в главата на мъжете или поне на нейния мъж. Интересното е, че макар жените да се считат за мистериозния пол, мъжете далеч не отстъпват по този показател. Те умеят да прикриват също толкова неща, колкото една жена. Има няколко основни неща, които един мъж не би признал пред половинката си, дори и тя да се опитва по всякакъв начин да ги разбере. Днес ви представяме 8 от тези неща:
1. „Харесвам жени със самочувствие“
Малко мъже открито заявяват, че всъщност, жените със самочувствие ги привличат много. Причината за това е, че самочувствието е свързано със силата на характера и показва на мъжа, че дамата до него е уверена в себе си и в изборите си, а един от тези избори е именно той.
2. „Нямам представа как да реша проблема“
Мъжете не обичат да изглеждат безпомощни, още повече пред жена, на която държат, но истината е, че понякога има ситуации, в които нямат идея какво да направят, за да разрешат проблема. И в такива ситуации те се притесняват много, точно защото не биха признали, че им трябва помощ.
3. „Не обичам въпроси-капани“
Всяка жена в даден момент е задала някакъв въпрос-капан на приятеля си. Дали е дебела в тази рокля или дали той харесва еди-коя си колежка, все въпроси, които не са приятни на мъжете. От една страна ги дразни, че жената им прави някакви тестове с тези въпроси, а от друга страна те наистина не знаят каква ще бъде реакцията на дамата и това ги изнервя. 10 неща, които жените не знаят, че мъжете забелязват (Част 2)Мъжете и жените се различават по много неща, едно от които е това, на което обръщаме внимание. Тук с…Jan 25 2019vsyakajena.com

4. „Имам проблем с парите“
Малко мъже ще могат открито да говорят на тази тема, дори и с приятелите си, какво остава за жена, която искат да впечатлят. Те ще направят чудеса от храброст, само и само да покрият изискванията й и да не изглежда така, че изпитват финансови затруднения.
5. „Харесва ми да получавам комплименти“
Обществено прието е мъжът да прави комплименти. Това обаче далеч не означава, че мъжете не се нуждаят от одобрението на близките си и на жената до себе си. Те също биха оценили високо, ако в очите на дамата изглеждат добре, например. Но никога не биха казали, че искат да получават комплименти.
6. „Аз също се страхувам“
Мъжът обикновено е в ролята на защитник на жената и тази роля се харесва на мъжете, защото ги кара да се чувстват силни. В същото време обаче има неща, които ги плашат също толкова, колкото и нас, макар че ако ги попитаме, ще отричат до последно.
7. „Никой не знае през какво преминавам“
Повечето мъже изпитват трудност да изказват докрай какво точно се случва с тях на емоционално ниво. Обикновено се разкриват пред жената само тогава, когато се чувстват напълно комфортно в нейната компания, затова не бива да ги съдим твърде бързо за определени реакции.
8. „Ако си тръгна – има причина“
Ако един мъж харесва една жена и я цени, той няма да си тръгне просто така. Мъжете обмислят взаимоотношенията си също толкова обстойно, колкото и ние, жените. Затова е добре при проблем да не обвиняваме само него, а да помислим каква е била нашата грешка също.
Яна ВОЙНОВАНещата, на които мъжете не могат да устоятОпределено всяка от нас се е замисляла над въпроса, кое по-точно харесват мъжете в една жена. Интере…Jan 25 2019vsyakajena.com