6 причини разкриват защо миньончетата са предпочитани от мъжете

0
276
миньончетата

Всеки човек се ражда с определени заложени гени. Те определят както лицевите ни характеристики, костната ни структура, така и височината ни. Тя е едно от малкото неща, които не можем да променим перманентно. Разбира се, ниските жени например, могат да заложат на обувките на висок ток, които да издължат силуета им, но все още няма механизъм, с който хората да променят своята височина за постоянно. Много дами, които са по-ниски обаче имат притеснения относно височината си. Оказва се обаче, че мъжете далеч не се противят на идеята да имат до себе си някоя дама от миньончетата.

Днес ще ви представим 6 причини, поради които мъжете обичат да са по-ниска жена. Ето кои са те:
1. Защита и грижовност
Мъжете обикновено обожават да бъдат в ролята на защитници за своята жена. Проблемът е, че когато една жена е по-висока, това се случва по-трудно. За сметка на това миньончетата са идеални за тази цел, по простата причина, че изглеждат по-раними и мъжът по-лесно може да се превъплати в ролята на защитник.

2. Носене
Да, колкото и смешно да звучи, мъжът обича да носи любимата си на ръце. На жените този жест също им допада много, но когато жената е висока, тоова се случва доста по-трудно, отколкото когато мъжът има до себе си така нареченото „джобно“ гадже.Изневярата и работното място: Ето колко жени кръшкат в офисаРаботата е част от ежедневието на всеки от нас, която е неизбежна в повечето случаи. Малко са хората…Apr 12 2019vsyakajena.com

3. Различен външен вид
Както вече споменахме, ниските дами често носят токчета. Това значително променя външния им вид и те могат да изглеждат съвсем различно когато са на ток и когато са на равна обувка, например, което допада на мъжете, защото внася разнообразие.

4. Мъжественост
Каквото и да си говорим, една по-мъничка жена кара мъжа да се чувства много по-мъжествено, отколкото една висока и снажна дама. Мъжете често се засягат на тема височина, а ниските дами няма как да застрашат този елемент, докато една висока жена може да обуе високи обувки и да стане по-висока от мъжа си, а това често не се харесва на представителите на мъжкия пол.

5. Младоликост
Забелязали ли сте, че ви е много по-трудно да определите възрастта на по-нисичките жени? Това се дължи отново на ръста им, който ги подмладява, особено в сравнение с високите жени. Разбира се, младоликостта зависи и от генетиката ни, но е факт, че от две жени на една и съща възраст, но с различна височина, по-млада изглежда тази, която е по-ниска.

6. Амбиция
Тази психологическа особеност е особено привлекателна за мъжкия пол. Една жена, която знае какво иска и как да го постигне винаги прави добро впечатление. А миньончетата в това отношение винаги са много конкретни и не се колебаят пред пречките, за да постигнат целите си.
Яна ВОЙНОВА Всяка жена, която има тези 3 черти, е изкушение за мъжетеМъжете могат да бъдат объркващи. Повечето жени забелязват, че когато първоначално започнат да излиза…Apr 2 2019vsyakajena.com