57-годишна роди близнаци и животът й се преобърна

0
1373
57-годишна

Днес ще ви представим една история, която за мнозина е шокираща. Става въпрос за една 57-годишна жена, която роди близнаци. За повечето хора това е стъпка, която е твърде смела, дори безразсъдна, заради доста напредналата възраст на дамата. В същото време обаче, Алета опровергава всички с живота си и развитието на историята й.

В началото на 2004 г. американка на име Алета се прочу в цялата страна. Славата я връхлетя внезапно, след като стана ясно, че на 57-годишна възраст е забременяла с близнаци – нещо, което до този момент не се бе случвало в Щатите, пишат от jenata.blitz.bg. Все пак всички знаят, че възрастните жени имат много малък шанс да забременеят, камо ли да родят близнаци!

Оттогава минаха 16 години и Алета вече е на 73. Успява ли необичайната майка да се справи със задълженията си? Като цяло по-възрастните дами рядко се решават да имат деца. Това е много голям риск, който може да доведе до лоши последици.

Но с всяка година жените се опитват да преодолеят този страх и започват да раждат както след 40-ата, така и след 50-ата си годишнина. Алета била от жените, които непрекъснато отлагали раждането. В началото тя била отдадена на кариерата си и шоубизнеса. След това се отдала на духовни практики и саморазвитие.

Времето минавало бързо и Алета дори не усетила как вече клони към 60-те. И точно в този момент осъзнала, че е време да стане майка. Всичките й близки започнали да се опитват да я откажат от глупавата идея. Но жената не искала да ги чува! Тя се чувствала се в страхотна форма и знаела, че може да роди. Дълго време Алета опитвала да забременее, но нещата така и не се получавали по естествен път. В крайна сметка била принудена да се подложи на изкуствено осеменяване.

И така съдбата й поднесла неочаквана изненада. Вместо едно дете, американката се сдобила с близнаци – момиче и момче. От раждането на бебетата й минаха 16 години. Алета продължава да ги възпитава и да води активен начин на живот. И за своите 72 години изглежда повече от великолепно. Можем да кажем, че близнаците й Франческа и Джиан изглеждат доста щастливи. На фотосите с мама децата винаги са усмихнати и сияят от щастие.

Веднага става ясно, че Алета не забравя за майчинските отговорности и се грижи добре за наследниците си. Американката продължава да отделя много време на духовните практики, подмладявайки тялото и душата си и изобщо не мисли за пенсия. Може би и затова не прилича на хората на нейната възраст. Тя изглежда здрава и много свежа, гледа да е в крак с всички тенденции и на близнаците определено не им е неловко, че имат талкова възрастна майка.

Вижте още:Невероятна история: Сурогатна майка роди близнаци, но малка грешка преобърна живота йНе всяка жена може да бъде сурогатна майка. Това е изживяване, за което жената трябва да бъде не сам…Feb 14 2020vsyakajena.comОткровено от майка към дъщеря: Разкажи ми твоята история, защото тя е и мояСпомняш ли си първия път, когато разказа всичко както си е, истината – едно към едно, и всички ти се…Oct 4 2018vsyakajena.com