5 начина да го накараш да те желае постоянно

0
199
да те желае

Много жени печелят даден мъж и след това като че ли спират да полагат усилия. След това, когато настъпи раздяла се чудят къде точно са сбъркали… Затова и днес ви представяме 5 начина, по които да го накараш да те желае постоянно. Това са лесно изпълними неща, които обаче често забравяме, погълнати от ежедневието и проблемите си.

Всички дами обичаме да се чувстваме като неудържими изкусителки и да караме господата да полудяват по нас, предават от woman.bg. Заложено ни е в природата да бъдем секси и привлекателни, нужно ни е много малко, за да можем да пленим мъжа така, че той да не желае никоя друга, освен нас. Ето как можете да го постигнете, по-лесно е, отколкото предполагате:

1. Споделяйте му желанията си в леглото
Никога не се срамувайте да споделите на мъж сексуалните си фантазии. Понеже малко жени се осмеляват да го направят, можете да спечелите много с този ход. Господинът ще бъде истински впечатлен! Потопете половинката си в дебрите на еротичните си фантазии и ще имате уникални мигове заедно, защото той ще направи всичко възможно, за да ви задоволи. Ако сте готови за някой секси експеримент, кажете му го, нямате представа колко много ще спечелите от това.

2. Използвайте сексът като антистрес лекарство
Факт – сексът потушава стреса. Дори и когато сте изморени и напрегнати, потърсете физическа близост с любимия, защото и на двама ви ще се отрази добре. Контактът между телата ви ще засили още повече връзката ви. Можете да опитате заедно изкушението наречено „тантричен секс“ и да се отпуснете с помощта на специална техника на дишане. Използвайте тези моменти като лек против стрес и ще бъдете изключително доволни от резултата. По този начин вие ще изглеждате като истинска тигрица в очите на мъжа.

3. Изучавайте нови техники в секса
Не спирайте да се интересувате от това какво ново можете да предложите на половинката си в леглото. Няма нищо по-хубаво от разнообразието в секса, старайте се в тази посока. Усилията ще ви се отплатят многократно!

4. Посетете заедно някой секс магазин
Това може да бъде много възбуждащо преживяване. Отделете време да обсъдите какво ново бихте изпробвали в леглото и се сдобийте с малко „играчки“ от някой еротичен магазин. Изберете ги заедно, това ще ви сплоти още повече. Гарантираме ви, че господинът определено ще хареса идеята.

5. Гледайте еротични филми заедно
Малко жени признават порното, а мъжете се впечатляват от тях и то много. Не се срамувайте, а изберете заедно какъв сюжет би ви подействал най-силно и на двамата и просто се отдайте на секси преживяване без задръжки. Нека се прояви тигрицата във вас, накарайте любимият ви да се пристрасти!

Вижте още:6 истини, които ще научим от начина, по който той се държи с майка сиОбръщали ли сте внимание на начина, по който той се държи с майка си? Ако не сте е крайно време да г…Jun 23 2020vsyakajena.comАко той прави някое от тези 7 неща – довери му сеМъжете и жените действат много различно, когато става въпрос за разнополови отношения. Жените изразя…Jun 20 2020vsyakajena.com

loading...