5 женски имена, които пазят от зли очи и черна магия

0
523
женските имена зли очи

Името е онова, с което първо ни свързват хората. В същото време името е заредено с енергия, която се отразява на личността на носещия го, поне според езотериците. Днес ви представяме 5 женски имена, които пазят от зли очи и черна магия. Притежателките им могат да бъдат спокойни за своята съдба и щастие.

Няма родител, който да не е готов да направи всичко, за да защити детето си от неприятности и беди, пишат от jenata.blitz.bg. За да предпазят рожбите си от черна магия, някои инвестират в най-различни амулети и талисмани. Други обаче залагат на сигурното още при самото раждане и й дават име, което да я предпази от уроки и лоши очи.

Имената, които могат да осигурят надеждна защита на момичетата, имат мъжко начало. Ако наречете дъщеря си с аналог на мъжкото име, вероятността да стане жертва на зли очи е малко вероятна. Освен това през целия си живот тя ще има добра защита срещу всякакви болести.

Едно от популярните народни поверия гласи, че в името на детето трябва да присъства буквата „P“. Такива имена могат да увеличат силните на момичето. Двойно име пък ще му даде двойна защита. Колкото по-малко хора знаят второто му име, толкова по-трудно ще бъде да й навредят. В акта за раждане родителите могат да запишат едно име, а при кръщенето – съвсем различно, което да бъде надежден талисман за рожбата им.

Александра
Това име ще осигури на момичето ви силен дух, невероятна енергия и женственост. Животът на Александрите ще бъде изключително наситен, забавен и щастлив. Вътрешната хармония ще допринесе за развитието на душата им. Александра е надеждно защитена от зли духове и магьосници, защото в името й са съчетани цели два талисмана – буквата „Р“ и мъжкото начало.

Варвара
Момичетата с това име са защитени от зли очи и уроки. Късметът ги обича и никога няма да ги изостави. Двете букви „Р“ в името, според народните вярвания, допринасят за защитата им от зли магии.

Виктория
Просто, красиво и много разпространено име. Кръстените с него момичета са истински победителки в живота. Те непрекъснато се стремят да постигнат целите си и винаги преодоляват всички препятствия. Нищо не може да ги спре по пътя към мечтата им – и точно това ги предпазва от неприятности. В повечето случаи злите езици, лошите очи и уроки бягат далеч от тях.

Маргарита
Това име защитава притежателката си от зли духове още от люлката. Това казват всички езотерици и екстрасенси, които развалят магии и уроки. Злите духове заобикалят Маргаритите. Това име има силна енергия, зад която собствениците му сякаш са като зад каменна стена.

Екатерина
Нежна и изтънчена, но в същото време много силна и непобедима. Основната й тайна е в енергията на нейното име, което буквално означава чистота и непорочност. Енергията на името не позволява на злите духове да пробият светлата аура на човека, който го носи.Така Катрина запазва невинността си през целия си живот.

Вижте още:Не изпускайте мъжете, които носят тези 4 именаДнес ще си поговорим за мъже. И по-конкретно за мъжете, които носят 4 определени имена. Оказва се, ч…May 5 2020vsyakajena.comЖените с тези имена привличат хората като магнитЯсно е, че има хора, които притежават един особен чар. Благодарение на него, те привличат хората кат…May 4 2020vsyakajena.com