4 признака показват, че душата ни вече се е прераждала

0
261
душата

Душата е онази невидима частица в организма ни, която ни отличава от всички останали биологични видове. Онази искра, която ни прави хора, онова желание за живот, за постижения, за щастие и любов. Без нея, ние сме просто едни организми, които съществуват известно време и след това – умират. Няма човек, който да отрече наличието на душа в тялото ни, по простата причина, че това е нашето съзнание. Разбира се, съвсем по друг начин стои въпросът с прераждането, в което някои хора са твърдо убедени, а други – отричат до последно.

Така или иначе, има хора, които като че ли вече са наясно с всичко в този свят. Те обикновено са по-спокойни, не се притесняват, не бързат, а останалите винаги се чудят как успяват да запазят самообладание дори и в най-трудните ситуации. Отговорът е, че те най-вероятно вече са се прераждали на този свят и душите им са натрупали много опит, дори и да не си спомняме миналите си животи. Днес ще ви представим няколко отличителни признака, че душата ни вече се е прераждала.

1. Имате изявен необясним афинитет към конкретна епоха или култура
Има хора, които като че ли са родени за някоя отминала епоха или които се чувстват необяснимо привлечени от чужда култура, без да са имали нещо общо с нея. Обикновено това се счита за отпечатък от минал живот, когато сме принадлежали към тази култура или епоха и душата ни просто я влече към нея, защото е позната. Душата на детето избира своите родители. Ето как точно се случва този мистичен процесОще от Древността различните народи са вярвали в живота след смъртта, прераждането, кармата, съдбата…Apr 27 2018vsyakajena.com

2. Чувствате се по-зрели от възрастта си
Казвали ли са ви, че се държите като по-зрял от възрастта си? Ами самите вие да имате усещането, че сте „твърде големи“ за това или онова, което се харесва на връстниците ви? Това най-вероятно е отражение на желанията на вашата душа, която е зряла и има различни нужди от онези души, които тепърва опознават света и своето място в него.

3. Дежа вю – то е неизменна част от ежедневието ви
Дежа вю преведено буквално от френски означава „вече видяно“. Това е усещане, което получаваме, сякаш вече сме преживяли ситуацията, в която се намираме. Обикновено то се случва от време на време, но има хора, при които се случва почти ежедневно. То отново се свързва с наличието на стара душа, тъй като тя е преживяла много прераждания и много от ситуациите си приличат, откъдето идва и това усещане.

4. Необяснимо силна интуиция
Развитата интуиция се свързва именно с минал натрупан опит, който кара човекът да действа инстинктивно, просто защото душата му вече е минавала през подобни или същите предизвикателства и знае кой е най-ефективният начин за справяне с тях.
Яна ВОЙНОВАТези 5 признака показват, че вече сме се прераждалиВсеки от нас се чуди какво точно се случва, когато жизненият ни път на тази земя приключи. Има изклю…Mar 8 2019vsyakajena.com