4 знака, че партньорът ни е опасно близо до изневяра

0
1314
до изневяра

Днес ще си поговорим за знаците, които издават, че партньорът ни е опасно близо до изневяра. За съжаление, понякога в живота се случва така, че единият от партньорите спира да се чувства добре във връзката. Въпреки това много хора прибягват до измама, а не до раздяла, защото смятат, че така е по-лесно.

Дори да си мислите, че всичко е напълно наред във връзката ви, понякога нещата могат да изглеждат съвсем различно за половинката, пишат от iWoman.bg. Изневерите рядко идват като „гръм от ясно небе” и обикновено имат предистория. В случай, че забележите някой от тези 6 знака, имайте едно наум, защото партньорът ви може да е опасно близо до изневяра.

1. Активно крие телефона си
Защо той не иска да виждате телефона му? Какво ли може да изскочи на екрана? Дори и да не става дума за нещо уличаващо, самият акт на криене говори, че се случва нещо схематично, което би могло да „разклати лодката” на връзката ви.

2. Споделя твърде много с някоя колежка или приятелка
Емоционалните изневери са също толкова лоши, колкото и физическите. Ако използва друг човек от срещуположния пол за свой довереник и ви оставя в тъмното, има проблем. Честно казано, вие би трябвало да сте първият човек, с когото той да говори, когато се случи нещо добро или лошо. Но ако друга ви измества от това място, колкото и невинни да изглеждат отношенията им, не е добре.

3. Разбирате от други хора за това къде и с кого е
Ако партньорът ви лъже за това колко често общува или се вижда с някого, тогава това може да е проблем. По принцип мъжете са склонни да прикриват случайни срещи или къси питиета, за да не драматизираме излишно. Но ако това стане норма и разбирате от трети лица за случващото се, определено е червен флаг.

4. Влагат повече усилия във външния си вид
Идва време, когато сте толкова дълго с един човек, че някак се чувствате комфортно каквото и да носите и както и да изглеждате. Но ако това рязко се промени за вашата половинка, трябва да се запитате кого се опитва да впечатли.

Вижте още:5 причини, поради които мъжете прибягват до изневяраИзневярата е едно от нещата, които могат да провалят всяка връзка, независимо от дължината и задълбо…Aug 14 2019vsyakajena.com4 урока, на които ни учи изневярата на половинката ниКогато ни се случи изневяра, всеки от нас реагира различно. Никой, никога не очаква, че човекът до н…Aug 4 2019vsyakajena.com