• 1
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Както знаем, ръцете ни могат да ни разкрият много интересни неща както за характера ни, така и за бъдещето ни. Но знаехте ли, че дължината на пръстите ни и съотношението между тях също може да ни разкрие любопитни подробности за личността ни? Оказва се, че дължината на безименния ни пръст зависи от нивата на тестостерон в тялото ни, които се формират, докато сме в утробата и пряко влияят върху формирането на характера ни. Затова и днес ви представяме един лесен тест. Това, което се изисква от нас е просто да погледнем лявата си ръка. Изпънете пръстите си и вижте дължината на безименния си пръст на показалеца си. Има три варианта на съотношение на пръстите, които определят характера ни.
1. Показалецът е по-къс от безименния
Ако при вас съотношението е такова, то вие сте личност, която притежава вродено очарование и харизма. Хората около вас обичат да общуват с вас и търсят компанията ви. Умеете да боравите с езика така, че да разказвате увлекателно и да убеждавате останалите в собствените си тези. В професията си успявате да се справите с всяка ситуация и това води до бързото ви професионално израстване.Имате ли този кръст на дланта? Ето какво точно означава това за вашата личност (Снимка)Дланите на всеки човек са осеяни с различни по дължина и посока линии. И докато някои хора не смятат…Dec 23 2018vsyakajena.com

2. Показалецът е по-дълъг от безименния
Ако безименният ви пръст е по-къс, то вие сте хора, които разчитат предимно на себе си, когато става въпрос за важни решения. Чувствате се комфортно в ролята на лидери, защото умеете да организирате времето и усилията на хората около себе си правилно така, че да бъдат максимално ефективни. В същото време не насилвате нещата и когато нещо не се получава преценявате дали не е по-добре да се насочите към нещо друго, което улеснява значително живота ви.
3. Показалецът и безименният ни пръст са с еднаква дължина
Вие сте хора, които обичат баланса и не са привърженици на крайностите. Умеете да преценявате правотата на хората и затова те често се обръщат към вас за съвет. Приятелството за вас е много важно и сте склонни да направите много за близките си. В същото време по време на криза умеете да намирате позитивното и това се отразява добре на всички замесени.
Яна ВОЙНОВА Имате ли тези букви върху дланите си? Ето какво означава това за пътя в живота виTpyднo e дa ce дaдe eднoзнaчнo oпpeдeлeниe нa xиpoмaнтиятa. Toвa e и гaдaниe, и oпpeдeлeн вид дyxoвн…Jul 23 2018vsyakajena.com

Коментари

 • 1
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
loading...