10 неща, които жените не знаят, че мъжете забелязват (Част 1)

0
437
мъжете

Мъжете и жените се различават по много неща, едно от които е това, на което обръщаме внимание. Тук става дума както за детайли в работата или околната ни среда, така и по отношение на хората около нас. Често в разговор жената споделя, че е забелязала неща, които за мъжа са незначителни. Оказва се обаче, че все пак има някои детайли от поведението и външния вид, които правят силно впечатление на мъжете, а жените дори не подозират за това. Често смятаме, че един мъж няма да обърне внимание на нещо и не се престараваме, но се оказва, че понякога това може да се окаже грешка. Затова днес ви представяме нещата, на които мъжете обръщат внимание, за да можем да бъдем подготвени.
1. Количество храна
Често смятаме, че мъжът до нас рядко забелязва колко точно хапваме, ако не му кажем изрично. Истината е обаче, че това се забелязва от силния пол, особено на първа среща. Това, което е изненадващо обаче, че дамите, които си хапват нормално впечатляват повече един мъж от тези, които едвам-едвам хапват половин салата.Отговорите на един много интересен въпрос са разгадани: Ето какво харесват мъжете в женитеЗнаем, че темата за отношенията между мъжете и жените е безкрайна и много некатегорична. Можем да пи…Jan 2 2019vsyakajena.com

2. Грим
Да, мъжът забелязва грима ни. Разбира се, тук не говорим за задълбочено разпознаване на различните продукти по лицето ни, а за това дали сме с грим и дали той ни отива и е в правилното количество. Оказва се, че силният пол предпочита жени, които имат поне малко грим, защото това за мъжа значи, че жената положила усилие да го впечатли.
3. Маникюр
За една жена ноктите на ръцете могат да издадат много. Тук не става въпрос за това али ръцете ни са лакирани или не, а по-скоро дали са поддържани или не. Една жена, която не обича да се лакира също може да има красив маникюр, а това прави силно впечатление на мъжа. Когато той види, че ноктите ни са поддържани и елегантни, това му говори, че ние се грижим за външния си вид.
4. Косата ни
Много дами смятат, че един мъж не може да забележи промяната в косата ни. Това далеч не е така, според различните проучвания. Да, ако сме я подстригали с 2-3 сантиметра, той може и да не го забележи, но когато си правим различни прически, това определено му прави добро впечатление, защото отново му показва, че ни е грижа за себе си и се поддържаме.
5. Активност
Оказва се, че повечето мъже са склонни да предложат на жена, която харесват, по-активна среща, за да я тестват. И то не толкова за това дали е подвижна или не, а по-скоро дали е съгласна на по-нестандартни занимания, за да впечатли някого. Така че, дами, ако един мъж ви покани на среща в планината, имайте го предвид.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВАМъжете си признаха кои са нещата, които искат половинките им да правят, за да са щастливи с тяхОтношенията между мъжете и жените са сложни, тъй като понякога в тях има неразбирателство. Разбира с…Dec 28 2018vsyakajena.com