10 неща, които жените не знаят, че мъжете забелязват (Част 2)

0
396
мъжете

Мъжете и жените се различават по много неща, едно от които е това, на което обръщаме внимание. Тук става дума както за детайли в работата или околната ни среда, така и по отношение на хората около нас. Често в разговор жената споделя, че е забелязала неща, които за мъжа са незначителни. Оказва се обаче, че все пак има някои детайли от поведението и външния вид, които правят силно впечатление на мъжете, а жените дори не подозират за това. Често смятаме, че един мъж няма да обърне внимание на нещо и не се престараваме, но се оказва, че понякога това може да се окаже грешка. Затова днес ви представяме нещата, на които мъжете обръщат внимание, за да можем да бъдем подготвени.
6. Усмивка
Усмивката краси човека е израз, който всеки от нас е чувал. Оказва се, че за един мъж усмивката влияе много на възприятието му за жената. Тя му дава информация за характера ни, защото ако жената се усмихва по-често тя е по-приветлива и изглежда по-приятна компания.Осем физически черти в жените, по които мъжете полудяватДен след ден, година след година, десетилетие след десетилетие жените не спират да си задават вечния…Mar 8 2018vsyakajena.com

7. Странности
Мъжете забелязват странните дребни навици, които притежаваме, особено ако изпитва чувства към нас. Дали ще става въпрос за това, че сме непохватни в определени ситуации или че се смеем твърде високо, всичко това му прави впечатление, дори и ние да смятаме, че са незначителни детайли.
8. Музика
Музиката може да сближи хората изключително много и по тази причина мъжът винаги обръща внимание на музикалните вкусове на дамата до себе си. Тук се включва и танцуването. За един мъж жената, която не се притеснява да танцува, сякаш никой не я гледа е много привлекателна, защото разкрива самочувствието й.
9. Какво ни натъжава
Да, мъжете обръщат внимание и на това. Кои са нещата, които ни натъжават е едно от нещата, които може да разкрие много за характера ни, без дори да го осъзнаем. Ако една жена е състрадателна и емпатична, това определено впечатлява приятно всеки мъж.
10. Какво ни прави щастливи
Подобно на това, което ни натъжава, за един мъж е важно да разбере и какво ни прави щастливи, за да може да ни го осигури. Освен това така прави преценка за това дали тази жена му пасва или не.
Яна ВОЙНОВА10 неща, които жените не знаят, че мъжете забелязват (Част 1)Мъжете и жените се различават по много неща, едно от които е това, на което обръщаме внимание. Тук с…Jan 25 2019vsyakajena.com