10 неща, които Алфа жената не позволява във връзката си

0
384
Алфа жената

Алфа жените са изключително интересни същества. Те са твърди на повърхността, но чувствителни отвътре и за секунда дори не мислят, че няма да се борят за това, в което вярват. Алфа жената е жестока и уверена в яростта си, няма проблеми да се застъпва за това, в което вярва, пишат от dama.bg. Енергията ѝ е изумителна. Знае точно какво иска и как обича да прави нещата. Има силен ум и ясна позиция. Когато става въпрос за взаимоотношения, тя знае точно какво търси в партньора. Поставя точни граници,защото знае, че заслужава най-доброто в живота. Тя има нужда от партньор, който не се плаши от големите си цели и стремежи. Ето кои са 10-те неща, които тя не толерира във връзката:
1. Неуважение
Когато става дума за уважение, трябва да знаеш, че алфа жената познава стойността си и никога не се задоволява с по-малко, отколкото заслужава. Ако не я уважаваш, тя ще си тръгне.
2. Безсмислени извинения
Алфа жената обича и уважава хората, които поемат последствията от грешките си. Ако се опитате да я заблудите с безсмислени извинения, тя ще го разбере. Трябва да осъзнаете, че алфа жената винаги е една крачка пред вас.
3. Опит за контрол
Независимостта е черта, която притежава всяка алфа жена, така че ако си с такава жена и тя усети, че се опитваш да я контролираш, връзката ви ще приключи. Тя се нуждае от свободата да бъде това, което наистина е. Топ 6 на качествата, които правят жената красиваКачествата на една жена са много по-важни от външната красота. И мъжете, които имат очи за наистина …Mar 14 2019vsyakajena.com

4. Ненадеждност
Да бъдеш верен на думата си е много важно. Алфа жената не мрази нищо повече от човек, който не може да спази обещанията си. Тя се нуждае от партньор, който е надежден и трябва да знае, че може да разчита на теб каквото и да се случи. Ако не можете да изпълните обещанията си, не очаквайте тя да остане с вас.
5. Невярност
Ако я измамиш, тя никога няма да ти прости.
6. Лъжи
Алфа жената цени честността. Няма време за сладки приказки. Тя обича нещата да бъдат прозрачни, ясни и сурови.
7. Липса на подкрепа
Друг важен фактор, който алфа жената търси в партньора е подкрепата. Тя не се нуждае от мъж, за да ѝ покаже как да прави нещата, а от мъж, който ще стои до нея във всичките ѝ начинания и който ще я насърчи да продължи напред в живота и да постигне всички неща, които иска в живота.
8. Манипулиране
Едно нещо, което алфа жената ще забележи веднага е манипулацията и ако усети, че дори опитваш да я заблудиш, определено ще съжаляваш.
9. Лошо поведение към останалите хора
Алфа жената никога няма да понесе да се държиш зле с други хора, защото за нея хората са равни и всеки има право на уважение.
10. Злоупотреба с чувствата
Алфа жената е силна и интелигентна. Ако тя се окаже в ситуация, в която нейните емоции са пренебрегнати или поругани, тя никога няма да замълчи и да ти позволи подобно поведение. Мъжът никога не трябва да прави тези 7 неща за женаМного мъже не знаят къде бъркат, когато искат да спечелят сърцето на една жена. А грешките са много.…Mar 12 2019vsyakajena.com