14 знака, че раздялата ви е била правилното решение

0
1225
правилното решение

Всеки от нас е взимал решение да се раздели с някого. Често обаче се чудим дали раздялата е била правилното решение в конкретната ситуация или не. Затова и днес ви представяме няколко знака, че е точно така. Колкото и да не ни се иска понякога, трябва да отсеем хората, с които общуваме, особено интимно, за да можем да продължим напред. Колкото и да ви е трудно, тези 14 знака издават, че сте взели правилно решение, когато сте сложили край на връзката си, пишат от iWoman.bg.

1. Имате чувство, че отново започвате да се опознавате и да отделяте достатъчно внимание на себе си.

2. През повечето време мразите дните и нощите, когато сте сама, но има моменти, когато усещате, че всъщност не е толкова лошо. Спокойствието и тишината понякога носят облекчение.

3. Липсва ви усещането да сте във връзка, но не ви липсва онзи конкретен човек.

4. Когато мислите за бъдещето, изглежда смущаващо, но не задушаващо, както преди.

5. Най-после имате възможност да разберте какво точно харесвате, без да се съобразявате с друг човек.

6. Въпреки че сърцето ви е разбито и страдате, дълбоко в себе си знаете, че всичко е за ваше добро.

7. Макар че ви боли, се чувствате неприятно само при мисълта да се съберете с него.

8. Започвате да се наслаждавате на собствената си компания и да откривате, че нямате нужда от него, за да ви е интересно и да се забавлявате.

9. Понякога все още плачете, но сълзите сякаш ви освобождават от болката.

10. Започвате да излизате от зоната си на комфорт – да кандидатствате за работа, за която преди не бихте, да пробвате нови хобита, да поемате рискове, които не бихте, докато сте билa в предишната си връзка.

11. Започвате да откривате неща за себе си, които не бихте, ако все още бяхте с предишния си партньор.

12. Започвате да си задавате неудобни, но важни въпроси – „Това ли e кариерата, която искам?“, „Предизвиквам ли се достатъчно?“, „Отделям ли достатъчно време, за да помагам на останалите?“, „Кой е най-важният приоритет в живота ми?“…

13. Усещате, че с всеки изминал ден болката намалява и все по-рядко мислите за него.

14. Харесва ви човекът, който сте. Знаете, че е по-добре в момента да се чувствате некомфортно и да продължите напред, отколкото да седите на едно сигурно място, без да се развивате.

Вижте още:Как раздялата влияе на тялото ниСлед раздяла човек се чувства депресиран и объркан, но това е част от живота. Имаме нужда от време и…Jul 2 2019vsyakajena.com3 зодии, които ги очаква раздяла през лятотоРаздялата е естествена част от живота, а в някои моменти е наложителна, за да можем да продължим нап…Jun 27 2019vsyakajena.com