Четири важни истини за любовта

0
1364
истини за любовта

Казват, че любовта не може да се опише с думи. Че тя просто се чувства, че се изживява. И дори най-хубавите книги за любовта, най-докосващите песни, посветени на нея, пак не са в състояние да пресъздадат чувството, което пленява сърцата и превръща хората в нови, по-добри версии на тях самите.

Това, което е важно да знаем, попаднем ли в красивия ѝ плен обаче, е, че не е достатъчно просто да обичаме човека отсреща, а ежедневно да полагаме грижи любовта ни да не спира да цъфти.Как нашите интимни фантазии да намерят място в дългосрочната връзка?Едно от най-хубави и вълнуващи чувства е любовта. Тя е тази, които ни прави по-добри и която запълва…Sep 9 2017vsyakajena.com

Вижте най-важните истини за нея, които ще ни помогнат да я запазим непокътната.

Бързай бавно
Хубавите неща стават бавно. Затова няма как да очакваме, че месец след началото на връзката ни вече ще сме готови да прекараме живота си с даден човек. Да, може и да ни се струва, че сме готови, но това е, защото сме запленени от страстта, която бушува във всяка нова любов. Важно е обаче да разберем, че имаме множество допирни точки с човека отсреща, че сме готови да правим компромиси един за друг, че се допълваме. А всичко това се изяснява най-добре в течение на времето.

Полагай усилия
Понякога не всичко върви гладко по мед и масло. И за да сработи една връзка е нужно да положим повече усилия, отколкото сме предполагали. Те могат да бъдат от различно естество – да се справим с любов от разстояние, да изпаднем в състояние на общ финансов недоимък и какво ли още не. Ако виждаме бъдеще с този човек обаче, всяка трудност си заслужава.

Рискувай
Както знаем, който играе – печели. Затова понякога от нас просто се иска да затворим очи и да се гмурнем в дълбокото. Това може да означава да изпратим онзи SMS в 2 през нощта или да изминем десетки, стотици километри, за да изненадаме половинката си. Но няма как да разберем дали сме постъпили правилно, ако не опитаме.

Живей
Една от успешните формули на любовта е тази, в която и двамата разполагате със собствената си свобода. Затова недейте непременно да се превръщате в двойката, която прави всичко заедно. Не казваме, че това няма своето очарование, но ви съветваме да запазите индивидуалността си и дори и в сериозна връзка, да продължавате да се наслаждавате на нещата, които са ви били любими и преди. Хобита, срещи с приятели, всичко това са моменти, които ще ви накарат да се чувствате още по-добре. И няма да навредят на връзката ви.Там някъде се крие Перфектния мъж, който чака своята също толкова Перфектна жена. Този мъж няма да ви изневериИма хора, които твърдят, че не сме създадени за моногамни връзки. Има и хора, които могат цял живот …Aug 13 2017vsyakajena.com