Цвете според рождената дата разкрива истинската ни същност

0
1101
цвете дата

Днес ще си поговорим за личното цвете според рождената дата на всеки от нас. Оказва се, че за всяка дата от месеца има определено цвете – патрон, което определя някои основни характеристики на хората, за които отговаря. Ако се чудите защо ви радва точно определено цвете, може би по-долу ще откриете отговора, пишат от rozali.com. Вижте кое цвете съответства на вашата дата на раждане и какво показва това.

Слънчоглед (Родени на 1, 10, 19 и 28)
ХАРАКТЕР: Родени лидери, вие умеете да упражнявате влияние. Често красивата външност е тази, благодарение на която печелите симпатии и доверие. Най-ценното ви качество е, че умеете да обединявате хората около една идея. В първата половина от живота си се люшкате между крайни настроения и интереси.
ЛЮБОВ: В любовта ще срещнете много партньори, докато откриете идеалния. Втората половина от живота ще ви донесе хармония.
СЪВЕТ: Бъдете търпеливи!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: неделя и понеделник.

Божур (Родени на 2, 11, 20 и 29)
ХАРАКТЕР: Вие сте верни, упорити и решителни, но понякога малко инатливи. Държите на материалните блага, без да изпадате в крайности. Обичате природата и винаги, когато имате възможност, правите дълги разходки или излети далече от града.
ЛЮБОВ: Имате нужда от партньор, който да ви разбира и подкрепя, да бъде не само любим, а и приятел. Но внимавайте с избора, тъй като сте склонни да идеализирате човека до себе си и лесно може да се окажете заблудени.
СЪВЕТ: Не затваряйте тревогите в себе си!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: понеделник, петък и неделя.

Декоративен грах (Родени на 3, 12, 21 и 30)
ХАРАКТЕР: Вие сте любопитни и отворени към света. Обичате движението, силните емоции, промените, свободата. Очарователни и с весел нрав, бързо ставате любимци във всяка компания. А и природно сте надарени с хубост и чар. Дори да се ядосате за нещо, бързо ви отминава.
ЛЮБОВ: Човекът до вас трябва да ви провокира постоянно и в същото време да ви бъде верен. Държите на хармонията в отношенията, но също и на разнообразието.
СЪВЕТ: Не рискувайте!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: събота, неделя и понеделник.

Синчец (Родени на 4, 13, 22 и 31)
ХАРАКТЕР: Откровени до болка, вие не обичате рисковите ситуации. Отдадени сте на семейството и приятелите. Понякога неглижирате дребните проблеми и пропускате да отстоявате своята позиция в името на приятелството.
ЛЮБОВ: Може да имате проблеми, тъй като трудно намирате точните думи, с които да изразите чувствата си. Научете се да признавате любовта си и лесно ще постигнете разбирателство.
СЪВЕТ: Изслушвайте другите!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: събота, неделя и понеделник.

Ирис (Родени на 5, 14 и 23)
ХАРАКТЕР: Вие сте динамични, интелигентни, приятелски настроени. Бързо и лесно се адаптирате към хора и ситуации. Но и лесно губите приятели заради взривоопасния си нрав. Лесно кипвате.
ЛЮБОВ: Умеете да се харесвате на противоположния пол. Обичате удоволствията и щедро ги поделяте с близкия на сърцето си човек. Много приятен и интелигентен събеседник сте. Бързо откривате сродната душа.
СЪВЕТ: Не ставайте роб на желанията!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: сряда, петък.

Мак (Родени на 6, 15 и 24)
ХАРАКТЕР: Фини и деликатни, умеете да улавяте настроенията на околните и буквално „четете“ мислите им. Имате дарба на екстрасенс и лечител, но може никога да не осъзнаете тази своя сила. Слабата ви страна е организацията. В ежедневието сте хаотични и разхвърляни.
ЛЮБОВ: Вие сте чувствени и отдадени, но често ставате жертва на силните страсти. Може цял живот да търсите принца и… да не го намерите. Понякога го откривате след втория и третия брак.
СЪВЕТ: Внимавайте с алкохола!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: вторник, четвъртък, петък.

Орхидея (Родени на 7, 16 и 25)
ХАРАКТЕР: Винаги готови да подадете ръка, чувствителни към чуждата болка, понякога се товарите прекалено. Обожавате пътешествията, но харесвате и дома си, за който полагате много грижи, макар понякога времето да не ви достига.
ЛЮБОВ: Обичате силно и отдадено. Понякога във връзката се налага да се правят компромиси, така че помислете над това. Когато откриете точния човек, вие му оставате верни за цял живот и очаквате същото от него.
СЪВЕТ: Релаксирайте по-често!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: неделя и понеделник.

Маргарита (Родени на 8, 17 и 26)
ХАРАКТЕР: Вие сте смели, понякога смирени, друг път – нетърпеливи. Умеете да се справяте добре в почти всяка ситуация, макар да изглеждате крехки. Нямате много приятели, но тези, които имате, са ви изключително верни. Понякога лесно се примирявате.
ЛЮБОВ: Ще откриете идеалния мъж, но за съжаление това ще се случи през втората половина от живота ви. Чакането обаче ще си заслужава. Заедно ще вървите напред и ще се подкрепяте.
СЪВЕТ: Не бъдете смирени!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: събота.

Роза (Родени на 9, 18 и 27)
ХАРАКТЕР: Смели и страстни, вие мразите несправедливостта и посвещавате голяма част от времето си да се борите срещу неправдите.
ЛЮБОВ: Като млади се впускате от авантюра в авантюра и сте готови да експериментирате смело в любовта и секса. На по-късен етап се укротявате. Тогава се появява и търсеният от вас перфектен партньор, на когото оставате верни до края на дните си.
СЪВЕТ: Укротете импулсивността си!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: вторник, четвъртък, петък.

Вижте още:Тайната на рождената дата е разкрита – ето какво вещае (Част 2)Рождената дата е важна за всеки човек. Не само че тя определя зодията и донякъде характера ни, но и …Mar 6 2019vsyakajena.comАнгел-хранител те пази според рождената ти датаИмате ли основание да вярвате, че над вас бди ангел – хранител? Да – не малко са тези, родени на опр…Jan 2 2018vsyakajena.com