Формата на палеца ни може да разкрие интересни подробности за личността ни

0
192

Ръцете на всеки от нас са различни. Понякога те си приличат с тези на родителите ни, но никога не са еднакви. Отпечатъците на хората са може би най-уникалното нещо в нас. Дори и да имаме еднояйчен близнак, отпечатъците няма да бъдат еднакви, което е наистина много интересно. Освен това линиите по дланите ни са различни форми, дължина и брой. Често по тях можем да разберем интересни неща за себе си и за бъдещето си. Оказва се, че има и още нещо, по което можем да разкрием интересни подробности за личността ни и това са палците ни. Това, което се изисква от нас е да погледнем снимката и да видим кой от типовете на палеца е нашият. Тук трябва да се има предвид, че първите три типа се отнасят до съотношението на фалангите, а последните два за това дали палецът ни е гъвкав или не. Тоест, палецът на всеки от нас се отнася както до един от първите три типа, така и до един от останалите два. И така, ето какво означава това.
Тип А
Ако фалангите на палеца се отнасят 1:1, то вие сте балансирана личност, която се нуждае от спокойствие и баланс в живота си, за да се чувства добре. Вие сте добри в общуването с другите и умеете да влизате в положението на останалите, поради което хората често търсят съвета ви. Обичате да трупате знания и след това да ги прилагате в практиката.Имате ли този кръст на дланта? Ето какво точно означава това за вашата личност (Снимка)Дланите на всеки човек са осеяни с различни по дължина и посока линии. И докато някои хора не смятат…Dec 23 2018vsyakajena.com

Тип В
Ако съотношението на пръста е от този тип, то вие сте човек, който обича да изпипва всеки детайл. Не оставяте нито една задача неизпълнена и винаги имате цел, която изпълнявате. Честни и прями сте с останалите, което значи, че имате по-малко приятели, защото хората често смятат, че сте груби, но пък хората около вас ви ценят много високо.
Тип С
Ако палецът ви е с по-голяма долна част, то вие сте трудолюбиви и упорити. В професионален план държите всичко да постигате сами, без чужда помощ и винаги осъзнавате ясно какво точно искате и как да го постигнете. В личен план сте човек, на когото може да се има доверие.
За да разберем дали палецът ни е гъвкав, трябва да поставим ръката си в позиция „палец нагоре“.
Гъвкав палец (D)
Ако палецът ни застава по този начин, то вие сте експресивни и отворени към света личности. Умеете да се приспособявате към различни условия бързо и това ви помага много, особено когато става въпрос за работата ви. Творчески личности сте и обичате да намирате нестандартни решения за проблемите си.
Прав палец (E)
Ако пръстът ви е прав, то вие сте упорити и властни личности. По-затворени сте и не допускате много хора до себе си. Будите уважение в другите и хората често разчитат на вас, особено в професионален план. Обичате ясните правила и идеи, които да изпълнявате.
Яна ВОЙНОВАИмате ли тези букви върху дланите си? Ето какво означава това за пътя в живота виTpyднo e дa ce дaдe eднoзнaчнo oпpeдeлeниe нa xиpoмaнтиятa. Toвa e и гaдaниe, и oпpeдeлeн вид дyxoвн…Jul 23 2018vsyakajena.com