• 3
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Жените имат няколко основни части от тялото си, които обикновено приковават погледите на мъжката част от населението. Една от тях са женските крака. Обикновено мъжете обожават да видят жена с дълги и стройни крака, които като че ли нямат край. Оказва се обаче, че формата на женските крака може да се различава, а освен това може да разкрие любопитни детайли за дамата. Според различни проучвания формата на краката показва каква е една дама в леглото, дори и самите ние да не се замисляме за това. И така, на снимката по-долу са показани и 4-те възможни форми на краката. Ето и какво означава всяка от тях.
Форма А
Краката, които се доближават само в глезените и в средата на тялото, са показателни за това, че дамите се чувстват комфортно в отношенията си. Те са нежни и чувствени дами, които на драго сърце оставят мъжа до тях да ги води и наставлява. В спалнята са много романтични, но в същото време обичат новите неща и експериментите.
Ходенето на токчета не е лесно. Ето как да избегнем болките в краката от високите обувкиОбувките на високи токчета са стилни и женствени, но често причиняват неприятни болки в краката. Зат…Aug 13 2018vsyakajena.com

Форма В
Краката, които се доближават само в глезените, са показател за любопитни и авантюристично настроени дами. Те обикновено знаят какви са силните им страни и не се свенят да ги използват, за да омаят един мъж. Те са активни, включително и в спалнята. Често те поемат инициативата и задават тона на любовните игри.
Форма С
Тази форма на краката показва нежни и романтични дами, но те са тигрици, които обичат тръпката и силните усещания. Те често експериментират в секса, но в същото време могат да бъдат изключително нежни и грижовни. Темпераментът им е променлив, но това пък лишава спалнята от скука.
Форма D
Последната форма е най-често срещаната. Това са дами, които обичат яснотата и рядко прибягват до експерименти. Те са традиционалистки, които предпочитат изпитаните пози и ласки. Ако обаче половинката им иска да опита нещо ново, те ще се съгласят, но само, за да му доставят удоволствие, а не защото на самите тях им е интересно.
Яна ВОЙНОВАВсяка бенка по тялото ви означава нещо. Вижте какво е то и колко е точно всичко!Промените в тялото са резултат от преживени силни емоционални събития и стресови ситуации и са свърз…Nov 22 2018vsyakajena.com

Коментари

 • 3
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
loading...