Учителят Петър Дънов: Как да разберем дали някой ни обича

0
329
Петър Дънов

Когато се обичат, хората предават настроенията и разположенията си един на друг, предават от iwoman.bg. Когато между двама души съществува известно подобие, те взаимно предават своите мисли и чувства. Каквото мисли и чувства единият, ще го мисли и ще чувства и другият. Ако единият е добре или зле разположен, и другият ще има същото разположение. Когато обичаш едно същество, макар то да е далеч, твоята любов ще го закриля, подкрепя и огражда. За всеки човек е определено кой да го обича. И всеки човек трябва да намери онзи, който го обича. Искате ли да знаете дали даден човек ви обича, спрете се в съзнанието си. Ако мисълта за този човек никога не изчезва от съзнанието ви, ще знаете, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате. Не може да мислиш за някого, ако той не мисли за теб.
Автор: Петър ДъновМожете да излекувате всяка болест по уникалната система на ДъновАко имате каквито и да било болежки или по-сериозни здравословни проблеми, ето сигурен начин да се с…Jul 9 2018vsyakajena.com

Петър Константинов Дънов, наричан от последователите си „Учителя“ или Беинсá Дунó, е български философ, основател на религиозно-философско учение, наричано Дъновизъм и което се самоопределя като езотерично християнство и окултизъм. Учението е смятано от българската държава за религиозно и е регистрирано от Дирекцията по вероизповеданията като отделно вероизповедание. Това учение в България е известно под името дъновизъм, а последователите му са наричани дъновисти. Самият Дънов не одобрява наименованието дъновисти, а последователите му се самонаричат ученици на Всемирното бяло братство. Петър Дънов е роден на 11 юли 1864 година в село Хадърча (дн. Николаевка), Варненско, тогава в Османската империя. Той е 3-то дете на свещеник Константин Дъновски и на Добра Георгиева. Негов дядо по майчина линия е чорбаджи Атанас Георгиев, български възрожденски поборник за църковна независимост. Баща му Константин Дъновски е първият български свещеник във Варна.100 безценни съвета от Петър ДъновПочерпете от безкрайната мъдрост и направете живота си по-добър!
„Като станеш сутрин, първото нещо е…
Jun 27 2018vsyakajena.com