Топ гадателка разбули мистерията с кръговете при Хасково (Снимка)

0
311
гадателка

България е една от най-старите държави на Стария континент. Държавата ни е една от малкото страни, които не е сменяла името си от създаването си и това е много впечатляващ факт, особено с оглед на бурната ни история. Друго, с което трябва да се гордеем, е природата ни. Нашата родина е една от малкото страни, които могат да се похвалят както със сравнително голяма морска ивица, така и с обширни плодородни полета, а също и с високи планини. Този разнообразен релеф позволява на нас, българите, да угодим на всичките си прищявки за ваканция без да напускаме страната си. Има и още нещо, с което държавата ни е известна и това са интересните и чудотворни места, които са пръснати из цялата ни територия и дават надежда на хиляди хора. Освен това има няколко места като Царичина например, които са мистериозни и които будят интереса на всеки човек, който привърженик на теорията, че не сме сами във Вселената и извънземните не са мит, а реалност.
Феноменът Бай Хасан, вдига обездвижени и виещи от болка на крака -може да го викнете и на мястоТози човек лекува болни, без да вземе дори и стотинка!
Доказан феномен е народният лечител бай Хасан…
Jul 2 2018vsyakajena.com

Както се вижда на снимката по-горе, в полетата край Хасково наскоро се образуваха странни кръгове, образуващи неправилна фигура. Откакто това се случи, в мрежата постоянно имаше теории за това какъв е произхода на тези кръгове и логично, тезата за извънземните се разпространи много бързо. Една българска гадателка обаче разбули тайната на тази фигура. Тя е помолила за анонимност от съображения за сигурност, предава „Телеграф“. „Огромната фигура не е дело на извънземни, както неправилно предполагат тукашните. Не става дума и за природен феномен. Това е знак от отвъдното, начертан от много силен дух на влиятелен приживе човек, който е загинал близо до това място. Вероятно е призракът на загиналия през 2005 г. италиански милионер Галзинято Леви“, твърди българската гадателка. Милионерът е загинал през 2005 година, когато ферарито, с което той участва в неофициално рали с маршрут Сент Морис – Истанбул, се разбива край Хасково. Шофьорът на автомобила е спасен от лекарите, но пасажерът – Галзинято Леви загива на място. Според тази гадателка именно неспокойният дух на милионера е виновен за тези кръгове, а не извънземните, както твърдят повечето хора.
Яна ВОЙНОВАРецептите на Баба Ванга за природосъобразно лечениеПокойната Баба Ванга е най-известната гадателка и лечителка на България. Нейните пророчески умения с…May 2 2018vsyakajena.com