Този тест разкрива какво мислят мъжете за вас (Снимка)

0
445
тест

Външният ни вид зависи изключително много от дрехите, които подбираме за себе си. Една дреха може да подчертае както най-добрите ни страни, така и най-лошите. Затова, когато формираме стила си и предпочитанията си, трябва да се съобразим с фигурата си, възрастта и социалното си положение, за да може да изглеждаме адекватно. Друго, което трябва да се съобрази е и ситуацията, в която ще бъдем поставени. Разбира се, дрехите ни често свидетелстват за вкуса ни и предпочитанията ни, които пък говорят много за характера ни. В същото време обаче останалите хора получават информация за нас от дрехите ни, затова е важно да знаем какви точно послания изпращаме към другите хора. Днес ви представяме един тест, който ще ви разкрие какво точно мислят мъжете за вас. Това, което се изисква от нас е да разгледаме снимката и да изберем коя от 5-те рокли ни допада най-много. Когато го направим, можем да преминем към отговорите.
Този тест с руни ще ви предскаже какво ви очаква (Снимка)Всеки от нас поне малко се чуди какво му предстои ако не изцяло в живота, то поне в близкото бъдеще.…Feb 21 2019vsyakajena.com

1. Ако избрахте първата рокля, то вие сте жена, която лесно взима решения и е категорична в преценката си. Вие обикновено сте двигател на промяната на мъжа до себе си и това се забелязва от мъжете, още с първия поглед. Освен това мъжете остават очаровани от чара и харизмата, които излъчвате.
2. Ако избрахте втората рокля, то вие сте загадъчни и мистериозни личности, които винаги привличат хорския интерес. Мъжете обикновено ви запомнят, дори да са ви видели само за няколко мига и дълго не могат да ви изкарат от съзнанието си. Мъжете ценят това, че сте отворена към приключения и новости.
3. Ако избрахте третата рокля, то вие имате вроден чар и обичате безобидните флиртове. Лъчезарната ви и закачлива личност, кара мъжете да си губят ума по вас. В същото време вие можете да изиграете ролята на „глупавата“, когато е необходимо, за да постигнете целите си в общуването с мъжете.
4. Ако избрахте четвъртата рокля, то вие сте горда и амбициозна личност. Имате високи стандарти и не правите компромиси с тях. Мъжете виждат силата ви и ви уважават дълбоко. Понякога обаче тази ваша сила ги кара да бъдат по-неуверени и да не правят никакви опити за близост.
5. Ако избрахте рокля номер 5, то вие сте по-романтична и по-чувствителна личност. Общувате с хората, с които още от първия момент имате искра. Мъжете виждат емоционалността ви и започват да изпитват закрилнически инстинкт почти веднага, което ви поставя в изгодна позиция във връзката.
Яна ВОЙНОВАТест: Първото животно, което видим, разкрива характера ниХарактерът ни е ключовата характеристика, която определя не само какво ще постигнем в живота си, но …Feb 12 2019vsyakajena.com