Това са 8-те най-важни знаци, които показват, че нещо във връзката ни не е наред (Част 1)

0
358

Всяка раздяла е трудна и със сигурност не е най-приятния период в живота ни. Често когато се случи такова събитие, започваме да се чудим какви точно са били грешките ни, за да можем да се поучим от тях, да видим какво точно сме направили грешно ние и какво партньорът ни, за да може да не допускаме същите грешки повече. И въпреки израза, че е по-добре да се сетим късно, отколкото никога, добре е да можем да се замислим за проблемите, още когато ги открием във връзката си, за да можем да ги отстраним навреме и да не се стига до раздяла изобщо. За да успеем да го направим обаче, трябва да можем да видим знаците, които ни показват, че нещо не е наред. Именно затова днес ви представяме 8-те най-важни знаци, които показват, че нещо във връзката ни не е наред.
1. Личностно развитие
Когато сме в добра и здрава връзка, ние почти несъзнателно се самоусъвършенстваме постоянно. Освен това партньорът ни постоянно ни подкрепя в нещата, които ще ни накарат да се развием в личен план. Това е и първият знак, че нещо не върви. Ако половинката ви не приема факта, че сте по-заети, защото искате да развиете някое свое умение или кариерата си, то определено трябва да се замислите дали тези отношения имат бъдеще.Ето как ще се промени връзката ни през 2019 година, според зодиакалния ни знак2019 година започна преди няколко дни и вече всеки мисли за нещата, които иска да промени, които иск…Jan 3 2019vsyakajena.com

2. Отношение към половинката
Ако постоянно се опитваме да променяме или да подчиняваме партньора си или той се опитва да го прави, това е вторият от 8-те най-важни знаци, че положението не е добро. Когато двама души се обичат, те се приемат такива, каквито са. Разбира се, това не значи, че не можем да му кажем, когато нещо не ни харесва в поведението му или когато е сгрешил, но не бива да прекаляваме и да се опитваме да го направим същия като нас самите.
3. Емоции
Ако връзката ни е здрава и щастлива, ще можем спокойно да споделяме всичките си емоции на партньора си. Ако някоя ситуация ни кара да се чувстваме неудобно в присъствието на партньора си, то това е сигнал, че нещо може би не е наред. Друг такъв емоционален сигнал е, ако емоциите ти към него се менят твърде бързо. Ако в един момент сте лудо влюбени, а в следващия не се понасяте, то може би това не е точният човек за вас.
4. Доказателства за обичта
Когато двама души са убедени в любовта на другия и в своята собствена, те рядко се нуждаят от потвърждение за това. Ако половинката ви или вие самите изисквате големи и показни жестове, с които любовта ви да бъде „доказана“, то определено има някакви съмнения по отношение на истинността на чувствата ви и е добре да се замислите дали самите вие сте влюбени и дали връзката си струва усилията.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВААко правим тези 10 неща с партньора си, обезателно ще постигнем хармония във връзката си (Част 2)Всяка връзка, особено когато е по-дългосрочна, преминава през различни етапи. Когато първоначалният …Dec 29 2018vsyakajena.com