Това са 8-те най-важни знаци, които показват, че нещо във връзката ни не е наред (Част 2)

0
354

Всяка раздяла е трудна и със сигурност не е най-приятния период в живота ни. Често когато се случи такова събитие, започваме да се чудим какви точно са били грешките ни, за да можем да се поучим от тях, да видим какво точно сме направили грешно ние и какво партньорът ни, за да може да не допускаме същите грешки повече. И въпреки израза, че е по-добре да се сетим късно, отколкото никога, добре е да можем да се замислим за проблемите, още когато ги открием във връзката си, за да можем да ги отстраним навреме и да не се стига до раздяла изобщо. За да успеем да го направим обаче, трябва да можем да видим знаците, които ни показват, че нещо не е наред. Именно затова днес ви представяме и останалите от 8-те най-важни знаци, които показват, че нещо във връзката ни не е наред.
5. Самоуважение
Всеки от нас има недостатъци. Много важно за хармоничната връзка е да можем да приемем както тези на половинката си, така и собствените си. Ако един от двамата партньори се опитва да омаловажи успехите на другия или се стреми да блесне повече от него, това значи, че той има ниско самочувствие и ще използва партньорът си, за да се чувства по-добре. А това е токсично за взаимоотношенията и вещае сигурен край.Това са 8-те най-важни знаци, които показват, че нещо във връзката ни не е наред (Част 1)Всяка раздяла е трудна и със сигурност не е най-приятния период в живота ни. Често когато се случи т…Jan 6 2019vsyakajena.com

6. Проблеми
Проблемите са естествена част от живота ни и респективно от връзката ни. Един от 8-те най-важни знаци, че връзката не е стабилна е именно начинът, по който с партньора ви се справяте с проблемите. Ако им позволявате да ви отдалечат един от друг и не можете да намерите общо решение за тях, това показва, че има проблем с общуването и нещата няма да се оправят от външна намеса.
7. Доверие
Доверието е може би най-важното нещо, за да може една връзка да просъществува. Ако няма изградено доверие между партньорите рано или късно ще се стигне до раздяла. Да, малките дози ревност показват на другия човек, че ни е грижа и го обичаме, но ако ревността стига до неразумни граници и размери, то това определено е сигнал, че отношенията не вървят и може би е по-добре да сложим край, преди ситуацията да излезе извън контрол.
8. Любов
Последният знак е любовта. Тук се има предвид, че когато сме сигурни в отношенията си, ние искаме да споделяме това чувство с половинката си и не желаем по никакъв начин да го нараним. Ако обаче видим, че той ни дразни твърде много нарочно, за да види реакцията ни или просто за забавление например, трябва да се замислим, дали емоциите са реципрочни или другият човек просто си е намерил хоби в наше лице.
Яна ВОЙНОВАЕто кои са признаците, по които можем да познаем, че силният ни характер не се нрави на околните! Той дори ги плашиОпределено можем да направим разлика межу характерите на хората, които ни заобикалят. Някои от тях с…Dec 21 2018vsyakajena.com