Никоя жена не може да устои на този тип мъже

Когато се срещнем с един мъж, често се опитваме подсъзнателно да определим някои негови черти още на пръв поглед. И разбира се, първите впечатления, които си създадем винаги се променят, след като започнем да разговаряме с този човек.

Едно нещо обаче много трудно можем да разгадаем, а дори и да не си признаваме, то силно ни вълнува – какъв е в леглото мъжът, с когото сме излезли. Колкото и да се опитваме да гадаем – по излъчването му, начина му на мислене, маниера или каквото и да било друго. Но изследователи в различни области са се погрижили да направят проучване именно на тази тема и са стигнали до някои много интересни изводи. Вижте за какво точно става въпрос и какви са техните заключения.Мъжете най-сетне разкриха кой тип фигура при жените ги побърква: Кльощавите вече не са на модаЯсно е, че жените и мъжете изглеждат различно. Когато става въпрос за тип фигура, трябва да се обърн…Dec 14 2018vsyakajena.com

По-богат опит и по-качествени умения в леглото имат снажните мъже, твърдят изследователи, провели социологично проучване по тази тема. По-голямата част от мъжете, които са участвали в анкетата и имат снажни фигури, твърдят, че водят страхотен полов живот. Процентът при по-ниските мъже бил значително по-нисък.

Голяма част от представителите на силния пол твърдят, че ако са по-високи от половинката си ще бъдат значително по-желани. Тази зависимост се обяснява с това, че мъжете, които са по-високи от жените, с които са във връзка, се чувстват по-уверени физически. Според информацията, която са успели да извлекат анкетьорите, дори има мъже, които биха направили всичко възможно, за да повишат ръста си – става въпрос дори за хирургическа намеса, която би ги направила значително по-високи.
Тези 5 женски качества карат мъжете да си загубят ума! Вие притежавате ли ги?На всички ни е ясно, че между мъжете и жените има определени разлики, както в поведението, така и въ…Dec 11 2018vsyakajena.com