Тези 7 признаци издават, че сме жертва на черна магия

0
368
признаци

Различните народи имат най-разнообразни вярвания, суеверия и традиции. Това се дължи както на народопсихологията им, така и на миналото на всеки народ. В зависимост от това през какви събития е минал всеки народ, се формират различни поверия. Друго важно нещо е етническият състав и предците на въпросния народ. Източните култури са много свързани с духовното и езотеричните сили, което се отразява и в културите им. Ние, българите, според една от теориите за прабългарите, сме дошли именно от Азия, съответно още от древната ни история има различни поверия за уроки, черна магия и магия като цяло. Днес ще ви представим 7 признаци, които показват, че може би сме жертва на черна магия и не бива да ги пренебрегваме.
1. Чувство за загуба на личността
Ако изведнъж започнете да се чувствате изгубени или спрете да сте мотивирани, това може да се дължи на негативна енергия, която се е натрупала или която ви е изпратена от недоброжелатели. За да намерите себе си ще е необходимо да се пречистите от тази негативна енергия.
2. Кошмари
Кошмарите се появяват понякога, когато сме преживяли трагедия или пък сме твърде стресирани. Но ако се появяват всяка нощ и то без явна причина за това, това е един от основните признаци, че някой ни е пожелал злото. След като прочетете тази история и вие ще повярвате, че черната магия съществуваАко досега сте си мислили за черната магия като за измислица, то следващите редове ще променят напъл…Jun 7 2018vsyakajena.com

3. Безпокойство
Ако постоянно сте тревожни и не можете да запазите спокойствие, ако се въвличате в постоянни кавги с близките си, това определено е знак, който не бива да пренебрегвате. В такава ситуация е добре да намерите начин да се пречистите от негативната енергия, за да можете да водите пълноценен начин на живот.
4. Липса на енергия
Изтощението е нещо, което всеки от нас е изпитвал. То може да се дължи на различни причини, но ако без да има явна причина се чувствате изтощени постоянно, това е ясен знак, че някой ви е направил черна магия и пречи на положителната енергия да достигне до вас.
5. Не намирате удоволствие
Щастието се крие в удоволствие от малките неща в живота. Ако обаче изведнъж вече нищо не ни радва, даже напротив – кара ни да бъдем тъжни или объркани, това значи, че енергията ни е изцедена и това най-вероятно се дължи на външна намеса.
6. Обвинения
Ако постоянно търсите причините за провала си у другите, това значи, че нещо в енергията ви не е както трябва. Да, понякога грешките са резултат от дейността на околните, но не бива да смятаме, че всичко, което не върви в живота ни се дължи на друг, а не на нашите действия.
7. Липса на грижи за тялото
Всеки човек понякога пренебрегва цялостните грижи за себе си, заради различни обстоятелства. Но ако започнете да пренебрегвате и най-основните грижи и просто не се интересувате от себе си, това е един от най-сигурните признаци, че нещо не е наред и трябва да потърсите начин да се избавите от магията, за да продължите напред.
Яна ВОЙНОВАТези икони предпазват дома и семейството от злото и уроките. Ето кои изображения са задължителни за всеки домЩастието и благоденствието са едни от най-съкровените желания на всеки човек. За да ги постигнем оби…Nov 11 2018vsyakajena.com