Тези 5 знака показват, че той още обича бившата си

0
962
бившата

Любовта е една от емоциите, които дават смисъл както на живота ни като цяло, така и на ежедневието ни. Когато сме обзети от чувството на обич, всичко като че ли ни се отдава по-лесно и няма задача, с която да не можем да се справим. Причината за тези промени в нагласата ни се дължи на различните хормони, които се отделят в тялото ни, когато сме обичани и когато обичаме. Въпреки това, понякога любовта може да бъде объркана, сложна и не толкова розова, колкото ни се струва на пръв поглед. Разбира се, не можем да очакваме от партньора си да бъде перфектен, но когато се сблъскаме с реалността, понякога това се изживява трудно. Особено, ако имаме съмнения за чувствата на възлюбения си. Затова днес ви представяме няколко знака, които ще ви покажат, че той все още има чувства към бившата си.
1. Гняв
Ако партньорът ви постоянно говори как все още е ядосан за нещо на бившата си, това е първата сигнална лампа, че чувствата му не са изчезнали напълно. Един от признаците, че сме преживяли някого е именно безразличието. Ако при него то липсва, това значи, че може би още обича предишната си приятелка.4 лоши съвета за връзката, които не бива да следваме по никакъв начин, ако искаме да сме щастливиСъветите са част от всяко човешко взаимоотношение. Искаме или не, ние в разговорите с близки и прият…Jan 14 2019vsyakajena.com

2. Спомени
Вторият от тези 5 знака са малките неща. Всяка двойка има свои „малки неща“, които напомнят на партньорите за другия. Ако половинката ви намира такива неща, които обаче не му напомнят за вас, а за бившата му, това значи, че не я е преодолял напълно.
3. Интерес
Както вече споменахме, безразличието е най-сигурният знак, че чувствата между двама души са напълно изчезнали. Ако видите, че приятелят ви проявява какъвто и да било интерес към бившата си, това определено е знак, че той не е превъзмогнал чувствата си към нея.
4. Контакт
Тук става дума предимно за контакти със близките й, не толкова със самата нея, но и този вид общуване също е знак. Нормално е, когато сме във връзка с някого за по-дълго време, да изградим отношения и с близките му. Но ако тези взаимоотношения продължават и след края на връзката, това определено значи, че не е поставен ясен край.
5. Сравнение
Това е може би най-явният знак, че нещо не е наред. Ако мъжът до вас ви сравнява с бившата си, това означава, че той определено все още има чувства към нея и не е напълно отдаден на новата си връзка, затова трябва да бъдете по-внимателни.
Яна ВОЙНОВАТова са 8-те най-важни знаци, които показват, че нещо във връзката ни не е наред (Част 2)Всяка раздяла е трудна и със сигурност не е най-приятния период в живота ни. Често когато се случи т…Jan 6 2019vsyakajena.com