Танцуващият с дами или защо танците са част от същността на истинския мъж

0
1422

По една или друга причина, в дискотеката, в бара и на други публични места, където се танцува, обикновено мъжете обичат да си седят отстрани. Това е особено популярно по нашите родни географски ширини.

Не сме сигурни дали липсата на интерес (или пък на умения) към танците е присъща само на балканския субект, но мъжът днес, определено трябва да се пренастрои и поне да опита. Защото истинският мъж, всъщност, обича да танцува, и това, скъпи господа, ще ви го каже всяка истинска жена. А тя, между другото, си има и своите логични доводи.Мъжът ми е вършил тези неща без да забележаМъжът ми е вършил „незабележими неща”, но аз не го бях осъзнавала досега.
И не, не става въпрос за и…
Sep 6 2017vsyakajena.com

Ами ето защо танците са част от същността на истинския мъж.

1. Просто е глупаво да седите отстрани
Може да ви прозвучи като съвет от книга за самоусъвършенстване, но си е самата истина: най-глупаво е да седиш и да гледаш как живота се случва отстрани и ти не си част от него. Същото е с танците, с купона. Какво толкова правиш на това сепаре, че го предпочиташ пред това да се слееш с тълпата и да бъдеш част от нея? Да не би да си високомерен и другите да са под нивото ти? Може би, всички тези въпроси си задават и жените, гледайки ви и недоумявайки защо не танцувате…

2. Ако танцувате, по-лесно ще започнете комуникацията
Защото всяка глупава реплика за свалка, обикновено, ви обрича на провал. И защото танцът сближава хората и ако просто се движите в един ритъм, ще преминете на една честота и в разговора си, а от там и в нещо повече, кой знае.

3. Когато танцувате, вие показвате, че сте уверени в себе си
Не просто че си вярвате, ами не ви пука какво мислят другите и съвсем нямате намерение да робувате на етикет или някакви неписани правила. Вие се забавлявате и това е всичко. Жената харесва тези качества у един мъж.

4. Има едно неписано правило…
Според което мъжете, които танцуват добре, са и добри в леглото. Ами вярвате или не, много жени вярват в това правило, така че танцувайки, ще си запишете доста точки във ваша ползва и то предварително!
И не на последно място, танцувайте, просто защото е готино!Детайлите, които мъжете никога не пропускатИма мъже, които виждат само и единствено външния вид на една жена. Но днес няма да говорим за тях. Щ…Aug 13 2017vsyakajena.com