Тайната на рождената дата е разкрита – ето какво вещае (Част 1)

0
397
дата

Рождената дата е важна за всеки човек. Не само че тя определя зодията и донякъде характера ни, но и това е един ден в годината, в който ние сме най-важните и можем да отпразнуваме раждането си с приятели и близки. Според най-отявлените нумеролози, рождената ни дата е много важна, по отношение на характера, съдбата и късмета ни. Затова днес ще ви представим какво вещае рожденото ни число.
1. Амбицията е ключовото понятие за родените на първо число. Тези хора са изключително целеустремени и имат ясни приоритети в живота си. Рядко се поддават на емоциите си, защото знаят, че само разумното разсъждение ще ги доведе до крайната им цел.
2. Тези хора са подвластни на душевността и емоциите. За тях най-важното нещо в живота са връзките, които създават с другите хора и държат изключително много на приятелството и любовта.
3. Родените на трето число са хора, които имат силен съзтезателен дух. В професионален план са безпощадни, докато не постигнат желаната позиция. В личен план обичат да доминират и да бъдат в центъра на вниманието, защото знаят, че имат какво да предложат на останалите.
4. Тези хора са по-резервирани, докато някой не спечели доверието им. Когато почувстват някого близък, те стават най-верните приятели и са готови на всичко, за да помогнат с каквото могат.
5. Хората, родени на тази дата имат силна връзка с парите. Те ги управляват добре и умеят да ги насочват в най-правилната посока. За тях животът е предвидил интересни предизвикателства, които те с лекота преодоляват. Датата на раждане предсказва цялата съдба на човека. Ето какво показва рождения ни ден (ЧАСТ 3)Според астрологията огромна роля в живота ни играе датата на раждане. В зависимост от това къде са б…Nov 18 2018vsyakajena.com

6. Това са личности, които са изцяло подвластни на емоциите си. Те не могат да прикриват това, което им е в душата, което ги прави прями и директни. Тези им качества им помагат често, но понякога могат да навредят, ако човекът отсреща е по-деликатен.
7. Тези хора са бурни и живи и спокойствието далеч не им е присъщо. Те обикновено са в центъра на вниманието, дори и без да го търсят, което ги поставя в различни ситуации ежедневно. Имат силна интуиция, която ако следват, няма да сгрешат.
8. Родените на осмо число са личности, които имат силен характер и са категорични в преценката си. Трудно може да променят мнението си, веднъж след като го изградят. Те са целеустремени, но понякога са твърде инатливи и това може да им попречи.
9. Хората, родени на девето число са чувствени и страстни в отношенията си с другите хора. Емоциите им често диктуват поведението им, но в професионален план това може да им попречи повече, отколкото да им помогне.
10. Родените на 10-и са личности, които са целунати от късмета. Те успяват винаги да извлекат някаква полза, дори и от най-напрегнатите ситуации, което им носи много успехи, с минимално усилие. В същото време са хора, които не се плашат от труда и това им се отплаща.

11. Това са хора, които ценят изключително високо отношенията си с околните. Те обаче понякога проявяват твърде много добрина и хората се възползват от това. В работата си са страхотни парламентьори, защото умеят да разчитат хората чудесно.
12. Това са спокойни и любезни хора, които рядко влизат в конфликти. Те са много адаптивни и промените не им влияят зле, което е огромен плюс за работата им и професионалните им успехи.
13. Тези хора са мистериозни и често объркващи за останалите. Те имат дълбока душевност, която обаче често остава неразбрана от другите и това им пречи да градят силни и дълги приятелства. В работата си са по-разсеяни, но успяват да се впишат във всички срокове.
14. Тези хора са олицетворение на прагматизма. Те винаги обмислят всяко решение много добре, преди да го вземат и по този начин си спестяват редица грешки и затруднения. В любовта обаче понякога този прагматизъм им пречи да се насладят на момента.
15. Това са хора, които обожават да са в големи компании, да се забавляват и да са безгрижни. Те полагат нужните усилия в професията си, за да бъдат изрядни, което им дава възможност да имат повече свободно време за удоволствията от живота.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВАЕто кои са хората, на които съдбата е предопределила по-специална карма, в зависимост от датата на раждане. Ще се изненадате!Според древната псевдонаука нумерология, която е много близка до астрологията, датата ни на раждане …Oct 29 2018vsyakajena.com