Тази молитва предпазва от всичко черно и зло: Тя ще затвори всички седем нещастия зад седем ключалки

0
3481

Не бързайте, дишайте дълбоко и меко. Представете си, че вие и вашата къща сте покрити с прозрачен пашкул, излян от излишната енергия. Пренасочвайте всички усилия, за да го прострете върху всеки член на семейството и да завършите дома си. Прочетете текста на молитвата седем пъти, прекръствайте пространството около вас:
„Седем кръстови защити налагам над себе си, на моето семейство и домашното ми огнище. От Светия Дух;
от нашия Господ;
от сина му Исус;
от Велика Богородица – живот благочестив;
от Ангела мой хранител, непрестанно бдящ над мен, от залез слънце до зората кръст слагам; от земята до небето.
Кръствете затварят всички входове от нечистите, скриват ни от злото.“Молитвата „Отче наш” крие огромна сила, вижте как влияе на тялотоЕто как духовното и физическото се сливат по невероятен начин!
Изпитвали ли сте силата на молитвата …
Jun 27 2018vsyakajena.com

Молитвата е призоваване или действие, което има за цел да активира връзка с обекта на поклонението чрез съзнателно общуване. Молитвата може да бъде форма на религиозна практика, може да бъде индивидуална или колективна и да се провежда в публична или частна форма. Тя може да включва използването на думи, песен или на пълно мълчание. Когато се използва език, молитвата може да приеме формата на химн, заклинание, като официално верую или спонтанно изказване на молещото се лице. Има различни форми на молитва, като просителска молитва, смирена молитва, благодарност и хвала. Молитвата може да бъде насочена към божество, дух, починало лице или възвишена идея с цел поклонение, с искане на водачество, с искане за помощ, като се изповядат греховете от престъпленията (греховете) или за изразяване на собствените си мисли и емоции. Така хората се молят по много причини за лични облаги, за Божията благодат, за духовна връзка или в името на другите. Някои антрополози считат, че най-ранните интелигентни съвременни хора са практикували форма на молитва. Днес повечето основни религии включват молитвата в себе си по един или друг начин; някои изпълняват акта на молитвата като обред, който изисква строга последователност от действия или поставяне на ограничение на който е разрешено да се моли, а други учат, че молитвата може да се практикува от всеки, спонтанно и по всяко време.
Източник: rabadu.comСилата на молитвата: Koгaтo ce мoлиш, Бoг cлyшa. Когато слушаш, Бог говори. Когато вярваш, Бог действаKoгaтo ce мoлиш, Бoг cлyшa.
Когато слушаш, Бог говори.
Когато вярваш, Бог действа.
Hяĸoй e нaпиcaл т…
Jul 16 2018vsyakajena.com