• 95
 •  
 •  
 •  
  95
  Shares

Здравейте!
Искам да разкажа историята си, за да достигне посланието ми до повече хора. Аз съм една от тези, които отказаха да платят за раждането на рожбата си. Просто от много мислене така и не се спрях на лекар. Сблъсках се с корумпирани медицински сестри и още по-корумпирани лекари. Търпението ми беше подложено на най-голямото изпитание, когато нагла санитарка искаше да ме уреди да родя в АГ при завеждащия отделението, но мизата им беше над 500 лв. Сори, нямам толкова пари. Бебчо и без друго щеше да стопи спестяванията ми. Така реших да родя в Окръжна болница. Посрещнаха ме радушно и за миг си помислих, че съм голяма късметлийка. Оказа се, че съм късметлийка, защото съм силна и разчитам само на себе си в този живот. Щях да родя еднакво успешно и на нивата. Беше ми тежко. Лекарите ги нямаше, когато започнах да раждам.Трябва ли бащата да присъства на раждането?Дали присъствието на бащата при раждането е вредно за либидото, ще разберем сега.
Специално в Българ…
Jul 13 2018vsyakajena.com

Бяха твърде заети с нещо си. Крещях в коридора, за да ми обърнат внимание. За малко да родя там – на земята. Благодарна съм, че всичко мина добре. Благодарна съм най-вече на съдбата, на здравия си организъм и на силната си воля – не на пишман лекарите и сестрите. Направих им големи подаръци, защото реших, че така е редно – нищо, че не си ги заслужиха. Радвах се, че държа в ръцете красивата си малка дъщеря, другото вече нямаше значение. В стаята имаше две девойки, които си бяха платили, и ги бяха настанили на най-хубавите легла, гледаха ги като писани яйца. Радваха се на бебета им, а на моето никой не обръщаше внимание. Не ми оказаха помощ и когато споделих, че имам някои оплаквания. Не казах на мъжа ми, защото щеше да ги сравни със земята. Живеем в мръсен корумпиран свят. Медицинските лица не ходят на работа, за да помагат, а за да си просят подкупи. Има и други – но са много малко, на тях искрено благодаря.
Източник: bgnow.euМами се опитаха да обяснят какво е усещането при раждане – вижте какво споделихаАко сте от жените, които са раждали, значи знаете как е. А ако трябва да го опишете с думи, какви щя…Jul 10 2018vsyakajena.com

Коментари

 • 95
 •  
 •  
 •  
  95
  Shares
loading...