С тези 6 адски полезни съвета флиртуването ще бъде като детска игра. Толкова е лесно

0
297

Флиртуването е едно от нещата, които правят общуването с хора, които ни привличат много забавно и интересно едновременно. Разбира се, има хора, които са си флиртаджии по природа и те обикновено флиртуват дори и с приятелите си. Но има и такива хора, за които изкуството на флирта е по-неясно и трудно. Затова и е добре да можем да следваме някакви насоки, които да ни улеснят, в случай, че не се справяме добре във флиртуването или пък не успяваме да разберем дали някой друг флиртува с нас. А в крайна сметка е важно да знаем дали някой флиртува с нас, за да знаем как да отговорим на това поведение. Днес ще ви представим 6 знака, които определено ще ви помогнат в това отношение и тази част от общуването ще стане като детска игра.
1. Наблюдавайте езика на тялото му, когато влиза в стаята. Ако мъжът е самоуверен и ходи бавно, това значи че „маркира“ територията. Ако пък е по-забързан и засуетен, то това значи, че най-вероятно се притеснява от евентуален провал и е по-срамежлив.
2. Когато мъжът седне до вас и води разговора спокойно, шегува се, това значи не само че компанията ви му е приятна, но и че проявява интерес. Ако обаче е разсеян и води няколко разговора едновременно, то по-скоро ви приема като част от пейзажа.Всяка мъдра жена прави тези 5 неща във връзката си. Вие сред тях ли сте?Житейският опит е може би най-ценното нещо, което натрупваме с течение на годините. Именно благодаре…Dec 24 2018vsyakajena.com

3. Пространството също е много важно за успешния флирт. Ако мъжът до вас е застанал така, че вниманието ви да е съсредоточено само върху него и да не позволява друг да се намеси в разговора, това обикновено значи, че интересът му към вас е истински и е сериозен.
4. Контактът очи в очи също е знак, че определено флиртуват с вас. Ако мъжът ви гледа право в очите, това значи, че той се стреми да изгради момент на интимност между вас. Усмивката е другият знак, че той е заинтересован от вас, стига тя да е искрена. Ако обаче виждате, че се усмихва от любезност, това по-скоро говори, че просто е учтив.
5. Жестовете са друг аспект от езика на тялото, който разкрива кога един човек флиртува. Ако мъжът докосва брадичката си, разрошва косата си или заглажда дрехите си, това са знаци, че той иска да остави добро впечатление и се притеснява дали всичко във външния му вид е наред.
6. Физическият контакт е последният знак. Ако той докосва ръката ви или заглажда косата ви или пък се навежда към вас, той проверява дали близостта му ви е приятна. Обикновено тези ситуации са леко неудобни в началото, но това е знак, че и двамата се вълнувате.
Веднъж когато се научим да разпознаваме тези сигнали, флиртуването наистина ще се превърне в детска игра.
Яна ВОЙНОВАНаправете този любовен тест и вижте какво означава това за връзката ви. Ще се изненадате от резултатаЧесто, когато сме обвързани, колкото и да не ни се иска ни обземат различни тревоги и съмнения, свър…Dec 23 2018vsyakajena.com