С партньора ви се държите по тези 5 начина? Това значи, че връзката ви е изключително здрава

0
293

Не се случва много често да намерим човек, който наистина да ни разбира и да ни подкрепя във всяко едно начинание, пишат от iwoman.bg. Ако сте открили такъв мъж, но все още сте пред дилемата дали връзката ви е достатъчно силна, има няколко знака, които могат да ви помогнат.
1. Изпитвате нужда да му споделяте
Ако сте се отпуснали достатъчно пред някого и сте готова да споделите с него всичко случващо се около вас, то наистина сте много привързани. Ако изпитвате нужда да му разказвате неща, които нямате куража да кажете дори пред най-близките си приятели, то връзката ви е изключително силна.
2. Мислите за общо бъдеще
Ако мислите за съвместно бъдеще, то определено връзката ви е сериозна. Ако разговорите за бъдещи общи планове не ви плашат, значи че държите един на друг и имате сериозни отношения, които не трябва да подминавате. Ако започнете да планирате времето си заедно няколко месеца и дори години напред, можете да сте сигурни, че връзката ви е достатъчно силна.Ето кои 5 важни въпроса трябва задължително да си зададете, преди да сложите край на връзката сиПреди да сложите край на връзката си, задайте си тези пет изключително важни въпроса! Ще откриете не…Sep 28 2018vsyakajena.com

3. Оказвате си положително влияние
Много хора се променят заради половинките си. Ако виждате обаче положителна промяна и то в двама ви, значи сте с правилния за вас човек. Партньорът ви може да ви научи на много важни неща и да ви откаже от много вредни навици. Ако човекът до вас вече ви е повлиял положително, трябва да оцените факта и да направите всичко възможно, за да сте заедно.
4. Правите компромиси
Една силна връзка се базира на постоянни взаимни компромиси. Ако често се случва някой от двамата да прави компромиси, за да не се стигне до скандал, то вие мислите един за друг и държите на връзката си. Щом сте готови да правите компромиси за този човек, значи наистина го обичате. Отношения без компромиси, приключват много бързо и затова, ако искате да запазите вашите, пренебрегвайте егото си и понякога признавайте вината си.
5. Имате си доверие
На никого не е приятно постоянно да бъде воден на каишка. За да са щастливи двама души, те трябва да си дават свобода. Връзка, в която си забранявате взаимно да правите каквото и да било, е безсмислена. Ако имате доверие един на друг и сте сигурни, че където и да е, половинката ви няма да ви разочарова, то връзката ви е силна и си заслужава да я запазите.Връзката ви е в коловоз и не усещате тръпката? Ето как да върнете пеперудите в стомаха сиДългите отношения са своеобразен тест за издържливостта и креативността на всеки един от партньорите…Sep 27 2018vsyakajena.com