• 6
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Сънищата са нещо странно и много необяснимо понякога. Доста изследователи работят в тази насока, но няма еднозначно мнение, какво по-точно е съня, защо се случва и от какво зависи какви сънища сънуваме. Има обаче доста тълкувания на сънищата, които в годините са показали, че са наистина вярни. И ако някога ви се е случвало да сънувате, че изневерявате, то определено тази статия ще ви бъде много полезна! Вижте какво означава този сън и какво всъщност би трябвало да направите, ако сте сънували такава случка.С помощта на тази билка ще забравим за всички проблеми със съня, които някога сме ималиЛавандулата и лайката е време да отстъпят първото място на маточината. Когато става дума за безсъние…Sep 22 2018vsyakajena.com

Ако това се е случичло само един единствен път, няма нужда изобщо да го обмисляте. Установено е, че определена случка, която ни е направила много голямо впечатление през деня, се оказва често сънувана, когато заспим. Вероятно, просто някой ви е направил много голямо впечатление и това е резултат от случилото се. Ако такива сънища обаче се повтарят многократно, би било дорбе да вземете някакви мерки. Например:
Приемете, че този сън е факт и не бъдете жестоки към себе си. Не се обвинявайте в никакъв случай, че сте сънували такова нещо. Все пак това е просто сън и нищо повече.
Замислете се обаче, дали сте доволни от живота си. Сънищата са плод на подсъзнанието ни, което ние в никакъв случай не можем да контролираме и може би сънища от този тип просто ни показват, че дори и да си мислим, че всичко, което имаме е наистина това, от което имаме нужда, то може би не е точно така. Помислете добре, какво още можете да направите за себе си. И не само в любовния живот – става въпрос и за кариера, и за здраве.
Анализирайте добре чувствата, които си спомняте, че сте изпитали в съня си. Това е от огромно значение. Те могат да ви насочат към това, да разберете дали се чувствате пренебрегнати, нещастни или пък просто търсите утеха за някакви лични проблеми на друго място, защото не я получавате там, от където би трябвало? Помислете добре.
Александра БОЖИДАРОВАСънят е важен за доброто здраве: Следвайте тези съвети и ще спите като бебетаΠoвeчeтo xopa в нaши дни имaт пpoблeми cъc cъня, aĸo нe пocтoяннo, тo пoнe oт вpeмe нa вpeмe. Bceĸи …Aug 13 2018vsyakajena.com

Коментари

 • 6
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
loading...